2777
2789

خودم فرهنگیان قبول شدم

ترازم نزدیک نه هزار

رتبه به فرهنگیانی ها نمیدن

معدل نهایی یازدهمم19

معدل نهایی دوازدهم 18

تراز کنکور خودم که انسانی بود8500

میانگین درصدام35تا40

عربی70زدم و خیلی مهم بود

میشه بگی چطوری عربی بالا زدی من عصبیم ضعیفه؟ ریاضی هم زدی؟ و مشکل اصلیم تراز نهاییه ک اصلا نمیتونم بالا بگیرم نهاییا رو همیشه تر میزنم پشت کنکوریم

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چطوری عربی بالا زدی من عصبیم ضعیفه؟ ریاضی هم زدی؟ و مشکل اصلیم تراز نهاییه ک اصلا نمیتونم ب ...

برای عربی فقط ترجمتو عالی کن

متن های کتابو هی ترجمه کن برا خودت

خیلی راحت بود به نظرم

برای نهایی ها نمونه سوال خیلی حل کن همین

من ریاضی خوندم ولی واقعا نمیتونم دوباره ریاضی و فیزیک و شیمی بخونم بهد ۶ ۷ سال.. اگه بخوام دیپلم انس ...

به نظر من آره میشه

عربی و فنون تو عالی کن بقیش بیشتر حفظیه

اتفاوت عربیم خوب بود خب باید چی کنم برا شروع؟ بعد بنظرت انسانی راحت تر قبول میشن یا معارف؟؟

من خودم رشتم ریاضی بود منتها من تغییر رشته دادم چون میدونستم ریاضی آینده نداره

تجربه معارف رو ندارم ولی رشته انسانی بهتره

من اگه بخوام آزاد کنکور فرهنگیان رو بدم‌ میشه؟ یعنی دانشگاه فرهنگیان درس نخوندم‌ لیسانس دانشگاه دیگه ...

میتونی دوباره کنکور بدی مشکلی نداره 

ولی منظورتون از آزاد رو نفهمیدم 

آزاد نداره

من خودم رشتم ریاضی بود منتها من تغییر رشته دادم چون میدونستم ریاضی آینده ندارهتجربه معارف رو ندارم و ...

چطور تغییر دادی ؟؟ من مهندس کامپیوترم 

الانم ۲۸ ام میخوام ببینم دیپلم گرفتی بعد تغییر دادی یا همون تو دبیرستان

اتفاوت عربیم خوب بود خب باید چی کنم برا شروع؟ بعد بنظرت انسانی راحت تر قبول میشن یا معارف؟؟

از همین الان شروع کن

فیلم آموزشی ببین

تست زیاد بزن

یازدهم و دوازدهم رو همه درساشو باید امتحان بدی ایجاد سابقه کنید به نظر سخته ولی شدنیه

جزوه بنویس