2777
2789
اگه اینطوره پس گیاه پونه و آویشن هم برا پریودی خوبه استارتر دم کنه اینا رو بنوشه هر چی عفونت و چرک ت ...

نمیدونم من هم ی جا خوندم چند روز قبل پریودی بخوری بخری ،عالی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای نگو چه قدر سخت💔 منم ۳۸ ساعت شیفت بودم تازه ۱۰شب رسیدم خوابگاه  واقعا دارم تیکه تیکه ...

اره خیلی سخته بخدااونم چی اصلااهل کمک نیستن ینی همه چی پای خودمه عزیزم خسته نباشی برواستراحت کن پرستاری؟

اره خیلی سخته بخدااونم چی اصلااهل کمک نیستن ینی همه چی پای خودمه عزیزم خسته نباشی برواستراحت کن پرست ...

خدا کمکت کنه واقعا 

صبح اول مسکن بخور تا اذیت نشی موقع کار کردن

هر۸ ساعت بخور فردا

نه دانشجوی پزشکیم

خدا کمکت کنه واقعا  صبح اول مسکن بخور تا اذیت نشی موقع کار کردن هر۸ ساعت بخور فردا نه دانشجو ...

مرسی عزیزم دعاکن بخدااصلاحوصله ندارم چون خیلی میان خونم خسته شدم منم دوتابچه کوچک دارم حوصله هرشب مهمونوندارم واقعا  ..... عزیزم چ خوب پس داری خانوم دکترمیشی بسلامتی انشالاک موفق باشی گلم

مرسی عزیزم دعاکن بخدااصلاحوصله ندارم چون خیلی میان خونم خسته شدم منم دوتابچه کوچک دارم حوصله هرشب مه ...

حتما دعات میکنم 

دعای آدم پریود میگیره😂😂

وای واقعا بدم میاد از مهمون زیاد 

اونم مهمونی که کمک نکنه و کلی زحمت داشته باشه

واقعا خدا کمکت کنه

آره انشالله درسم تموم شه 

زورشون به ما میرسه شیفتای سنگین مینویسن برامون

حتما دعات میکنم  دعای آدم پریود میگیره😂😂 وای واقعا بدم میاد از مهمون زیاد  اونم مهمون ...

اره دعاکن😂😂😂میدونی دونفرن میخوان ازدواج کن جاندارن حرف بزن همش خونه من تلپن بعدپسره دختره رومیبره خونش دوباره تایک شب میاداینجابقران خسته شدم ارزو بدل موندم ک باشوهرم دونفری چای بخوریم جفتمون هم رومون نمیشه چیزی بگیم مثلامن امشب ب پسره گفتم حال ندارم فردافلانی رونیارگفت میگم کمکت کنه لال شدم دیگ بخداخستم           

عیب نداره گلم این روزاتم تموم میشه ووقتی ک انشالابرای خودت مطب زدی خستگیت قشنگ درمیره

اره دعاکن😂😂😂میدونی دونفرن میخوان ازدواج کن جاندارن حرف بزن همش خونه من تلپن بعدپسره دختره رومیبره ...

ای وای چرا اینجوری میکنن اینا😂

بهشون بگه بسه دیگه چقدر حرف میزنین خستم کردین برید گمشید عقد کنید😂😂😂😂😂

حالا با این شدت نگفتی هم نگفتی😂

اشکال نداره یکم تحمل کن میگذره میره

انشالله اجرش میرسه بهتون

مرسی گلم انشالله🧡

ای وای چرا اینجوری میکنن اینا😂 بهشون بگه بسه دیگه چقدر حرف میزنین خستم کردین برید گمشید عقد کنید😂 ...

تودعاکن اجرش برسه تادعواشون میشه میگن خدالعنتت کنه ک توخونه تواشناشدیم وقتی باهم خوبن یادمانمیکنن اخه پسره دوست شوهرمه دختره دوست خودم بدبختی باهم تفاهم پیدانکردن کامل عقدهم نمیکنن راجت شم ازدسشون😂😂😂

تودعاکن اجرش برسه تادعواشون میشه میگن خدالعنتت کنه ک توخونه تواشناشدیم وقتی باهم خوبن یادمانمیکنن اخ ...

دقیقا اینجور موقع ها به جای ثواب کباب میشی

تا تقی به توقی بخوره میگن تقصیر تو بود

ای بابا😂

دقیقا اینجور موقع ها به جای ثواب کباب میشی تا تقی به توقی بخوره میگن تقصیر تو بود ای بابا😂

تازه دختره میگ خیلی اعصاب داری ماهمش میایم من ازدواج کنم اعصاب ندارم بیشترازیه روزتوهفته بیاین میبینی خدایی چ پروهستن😂