یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تربیت که حالا حالا ها مونده تا برسه به ادب و تربیت عزیز
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
از همون اول شوهرتو همراه کن اگه عاقله... درباره بچه هم تو هیچ چیزش با مادرشوهر حرف نزن ک نظر نده ..نظر داد محل نکن کار خودتو بکن... اینا تجربه منه که تو ی ساختمونم و مادرشوهرم کارهای بیعقلی میکنه و فکر میکنه حالیشه
تازه کات کردم و از یه رابطه سمی اومدم بیرون و احساس راحتی میکنم
شوهر ندارم
مادر شوهر هم ندارم
و قطعا میخوام با کسی ازدواج کنم که مادر نداشته باشه
با مامانش دهنمو سرویس کرد
عزیزان تکرار تاپیک هام به معنی تبلیغ نیست×به خاطر دیدن اکثریت افراد هست،در ضمن من کار تبلیغ انجام نمیدم اگر فکر میکنید تبلیغ میکنم میتونید تاپیک های قبلی مشابه رو بخونید اونجا جواب دادم]