2777
2789
عنوان

اینابرای باردوم ای یو ای کنم؟

2406 بازدید | 21 پست

سلام این ماه ای یو ای کردم نشدپری شدم حالا موندم چیکارکنم مجددبرم بااین ماهواستراحت بدم خدایامغزم دیگ نمی‌کشه یخوردع داریم بدین آنقدر گریه کردم چشام بازنمیشن دلم میخواد بمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو داری تمام سعیت را میکنی پس مطمین باش نتیجه میگیری ،ببین نظر دکترت چیه 

اگه اونم موافقه بازم iui کن 

منم بچه ام را با iui گیرم اومده 

هفت ماه دارو خوردم مدام و تحت درمان بودم

خدایا شکرت   

عزیزم بمیرم برات...منم این ماه برااولین بار ای یو ای کردم ..اگه نشه ماه بعد دوباره انجام میدم 

توهم بنظر دوباره همین ماه انجام بده فاصله ننداز..این جوری تکلیفتو بهتر میفهمی ..

من بعد از ۷ ماه 

من خودم یکسال دوفاستون و لتروزول خوردم یدونه از روز پنچ پری تا نهم دیدم نمیشه پزشکمم اصلا توجه نمیکرد بعد دکترمو تغیردادم بعضی ازمایشای جدید نوشت متوجه شدم پرولاکتینم بالاس االانم یک ماه لتروزول و امپول ماه بعد ک باردارنمیشم کیست میبندم ال دی میخورم 

بد گرفتار شدم بخدا 

😜

پشت سر هم برو که شانست بیشتر شه

من آی یو آی سوم باردار شدم 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عریزم بعد چند مدت که از دارو و امپول نتیجه نگرفتین رفتین سراغ ای یو ای؟

من ۵سال دکتر رفتم و دارم خوردم آخر با آی یو آی باردار شدم

تجربه من اینه که ۳ماه دارو بخور نشد برو آی یو آی

الکی وقت م هزینه تو حروم نکن دارو ها هم که کلی عوارض دارن 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
واقعایعنی برا منم میشه؟فولیکولات چندبودن

برای چند سال پیشه چند تا فولی داشتم از ۱۶ تا ۲۰ 

البته شوهر من مشکل نداشت

چقدر هزینه کردی ؟من قم هستم مرکز دولتی هست که خیلیا مثل خودم نتیجه گرفتن و هزینه شم خیلی کمتره