2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. من پزشک هستم. البته از اکانت مادرم پیام میدم!  اگر هنوز نرفتی دکتر و دردت هم هنوز ب ...

نه عزیزم دکتر نرفتم الان چندروزی میشه اینجوریم شچتدشبع یهو نصف شب دردم میگیرع ولی امروز ازظهر بازدردم گربته

سلام عزیزم. من پزشک هستم. البته از اکانت مادرم پیام میدم!  اگر هنوز نرفتی دکتر و دردت هم هنوز ب ...

چند سالته؟     مجردی یا متاهل؟   اگر مجرد هم هستی باز هم به هیچ عنوان رابطه جنسی نداشتی؟ حتی محافظت شده؟  لاغری یا متوسط یا تپل؟  ساکن کدوم شهر هستی؟ الان در شهر محل اقامت خودت هستی؟ یعنی مسافرتی جایی نیستی؟

جایی ک بیشترین درد رو داره کجاست؟ و بگو بیشترین درد در سمت راسته یا چپ؟ سعی کن چپ یا راستش و حتما درست بگی بهم و جابجا نگی.

آیا دردت از محلی که بیشترین درد رو داره   به جای دیگه ای هم کشیده میشه؟ کجا؟ و اونجا سمت چپ هست یا راست؟

وقتی روی قسمتی که درد داره رو فشار میدی دردش بیشتر میشه یا نه؟ یا اصلا جایی از شکم یا پهلوت حتی قسمت هایی که الان احساس درد نداره هست ک با فشار دادن درد بگیره؟

آیا تابحال هیچ وقت سابقه چنین دردی رو داشتی؟ حتی خفیف تر؟

دقیقا چند وقته ک این درد شروع شده؟ آیا قبل از شروع این درد  اصلا درد کمتری نداشتی؟

درد از وقتی که شروع شده  اصلا قطع نشده؟ یا اینطوریه ک هی کاملا قطع میشه و هی دوباره شروع میشه؟ یا اینجوریه که هی کم میشه و هی بیشتر میشه ولی اصلا کامل قطع نمیشه؟ توضیح بده برام لطفا.

دردت جابجا نشده نسبت به زمانی که شروع شده؟ یعنی اینطوری نیست که اول یه جای دیگه بیشتر درد میکرده و الان بیشترین درد رو جای دیگه ای از شکمت حس کنی؟

دردت بیشتر به صورت درد هست یا سوزش؟ 

نسبت به حالت قبل  شکمت کمتر یا بیشتر کار نمیکنه؟

اسهال یا یبوست پیدا نکردی اخیرا؟ 

تا حالا هیچ وقت توی مدفوعت خون نبوده؟ یا مدفوع کاملا سیاه رنگ نداشتی؟ منظورم از سیاه یعنی رنگش درست مثل قیر سیاه باشه. نه تیره. سیاه سیاه.

تهوع یا استفراغ نداشتی از وقتی دردت شروع شده یا کمی قبل از اون؟ 

غذای بیرون یا غذایی که خودتون توی خونه درست نکرده باشید نخوردی؟

ادرارت مشکلی نداره؟ سوزش ادرار یا تغییر رنگ ادرار  یا تکرر ادرار یا هر مشکل دیگه ای؟

تب نداشتی توو این مدت؟

بدن درد نداری؟

چند سالته؟     مجردی یا متاهل؟   اگر مجرد هم هستی باز هم به هیچ عنوان رابطه جنسی نداش ...

ادامه سوالا : 

دردت با غذا خوردن تغییری نمیکنه؟ کمتر یا بیشتر نمیشه؟

با غذای چرب چطور؟ مثل تخم مرغ یا آبگوشت و اینا.

آیا چیزی یا کاری هست که باعث شه دردت کمتر یا بیشتر بشه؟

از وقتی دردت شروع شده مسکن خوردی؟ یا هر دارویی که برای این درد خورده باشی؟ و دردت بعد از خوردن اون دارو بهتر یا بدتر نشده؟

از چند وقت پیش ک دردت شروع شد  هر بار حدودا چه مدت طول میکشید؟ و اینکه هر بار دردت بیشتر طول میکشید یا نه؟

اشتهات تغییری نکرده؟   

رفلاکس معده نداری؟ یعنی ترش نمیکنی ؟ یا مثلا حس کنی معدت میجوشه؟ 

این چند روز بیشتر عرق نمیکنی؟

تنگی نفس نداری؟ حس نمیکنی هوا کمه؟

احساس تپش قلب نداری؟

نفس نفس نمیزنی ؟ یا نفس هات کوتاه و تند تر نشده؟

درد دست نداری؟ مثلا درد کتف یا شونه یا بازو یا حتی ساعد؟

درد اطراف ناف نداری؟

درد فک و یا دندون های پایین نداری؟

گردنت درد نمیکنه؟

بی حالی یا ضعف و بی جونی نداری؟

دردت وقتی راه میری یا فعالیت میکنی بدتر نمیشه؟

درد قفسه سینه نداری؟ اصلا؟

میتونی فشار خونت رو چک کنی الان؟

سرگیجه نداری؟ چشمات سیاهی نمیره؟

ادامه سوالا :  دردت با غذا خوردن تغییری نمیکنه؟ کمتر یا بیشتر نمیشه؟ با غذای چرب چطور؟ مثل تخ ...

ماشالله این همه سوال بایدجواب بدم فک کنم معدمه درد میکنه غذاکه میخورم بعدش دردمیاد گشنمم میشه یجوری درد میاد یکسره درد نمیاد مثلن درد میاد بعد یه ساعت خوب میشم دوباره دردمیاد بیشتر اوقات همبشه یبوست داشتم ولی یه هفته بود که یبوستم نداشنم هرچی میخوزدم سریع شکمم کار میکرد بعد یهو اینجوری معده درد گرفتم دارو هم نخوردم کمرمم درد میگیره

عزیزم دردت خوب شد؟مشکلت چی بود ؟منم سه روزه یه دردی تو نقطه بالای شکمم میگیره و یه لحظه پخش میشه تا تو قفسه سینه م ،یبوست هم گرفتم ،قبلا اصلا اینجوری نبودم ،یه دفعه ای دلم پیچ میخوره ،از داخل انقباض داره شکمم ،میخام ببینم چجوری خوب شدب؟