2777
2789
این نیست دل شیر یعنی مث شیر شجاع باشی ....

هیچ ادمی بدون ترس نیس جناب

اینو مطمئن باشید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنایه س مادام... مطمئم..

من ب گفتع های خودم ایمان دارم

ب درک بقیع هم کاری ندارم جناب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یعنی از اول بچگی جیبم پر پول کردن پررو شدم زبون در آوردم به بگه هایی که بعد 18 سال رنگ پول تازه اونم با کار کردن دیدن لقب لوس دادم ، نکبت عقده ای خودم وزنم یکی از یکی بنجل تر کودن تر خاله زنک تر دو ساعت کار ده ساعت استراحت نه مابقی عشق شوهرن مابقی شیرازین  یعنی دو کلام از مادر عروس خودم افتادو دنبال دختره عر میزنم مزخرف  میگم تو عین جوراب هول منی بعد لیسانس  شناسنامه  دختر هنوز سفیده تو دختر تحصیلکرده  شاغل شناسنامه  سفید هیچی نیستی الا زن من ع ن بعد جالبه میگم بالغ هستم بعد پول دادم خود و امثال خود و ج.نده دهاتی های متاهل نا متعهد کودن پخمه ام عر بزنن بگن  ایم گوشی فک کن کسایی بهت بگن گوشی که 6 قلم آرایش لباس باز آنچنانی 24 با یه پسر داره می گرده نه مابقی عشق شوهرن خرجش شوهر میده دلقک خانم ، جنس دوم بنجل کودن پخمه ج ند دهاتی مثل پزپزو خاله زنک تازه به دوران رسیده خودشیفته هرچند وقتی هرا و زئوس می کنم طبیعیه عقل ندارم فقط همه به زور من شیرین عقل  کودن .ج.نده دهاتی های متاهل کودن ابله سلیطه هرزه خاله زنکمم دارن تحمل می کن لوس ننر بدذات پخمه 🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥مورد داشتیم خودش زنش 24 پای آیینه و گیم نه مابقی لوس هستند و بچه هستند اینجاست میگن دو کلام از ننه عروس موذی گوز دل و جرات شیر داشتن فک کن رفته مهندسی  اصول ابتدایی ها چی باربی دیزنی ها چی خوراکی ایرانی ما آمریکا ک.ص خل مافیا حذف نمیشه یعنی من و تو شوهر کودن باید تا اید تحمل کنم دهاتی فصول ج نده موذی سلیطه خاله زنک پست پلید 

یعنی مثلا یه پخمه لوس ننر فاسد موذی معتاد کودن بچه ننه خنگ بی شعور  بچه ننه تیتیش مامانی زده باربی دیزنی از این جا برده کودن گوز عر میزنه ایران من آمریکا سنگین تر از دسته گیمش قلمش بلند نکرده وق میزنه من بالغ شدم خفه شو بابا متظاهر موذی پخمه هر وقت بارهای سنگین 10 الی 20 کیلو بلند نکردی نکبت پخمه دوتا وسیله تعمیر کردی بی شرف لوس اون وقع وق بزن من بالغ شدم ، کاترین دیکنز وای که بالاخره از شر اون بی شعور فاسد لوس ننر. بچه ننه وراج راحت شد دهاتی وراج کودن پخمه اوه البته که لوسی تنه لش نمایشی با آتو گرفتن بشینم بر تخت بزرگان تنه لش نمایشی، نه کار کرده ن نه دوتا وسیله تعمیر کرده عر میزنه مزخرف می پرونه تنه لش گه باربی دیزنی  که برای عر میزنه ایران من آمریکا  خفه شو بابا منگل واقعا درحال  حاضر بیا درست زندگی کنیم دختریکه خونه داری نکرده پ متقابلا پسریکه کارگری نکرده جفتا بچه جفتا لوس تنه لش پخمه کودن خاله زنک موذی باربی دیزنی نمی شناسید ایران من آمریکا عر نزن بابا گهی،خان تو اسمت تو شناسنامه  من دهاتی گوز چی وق میزنی نکبت لوس ننر خاله زنک منگل گیج گفتند خنگی خب معلومه که هستی بی شعپر ابله لوس ننر دهاتی زپی باربی دیزنی بردی پخمه چرند گو ایران من آمریکا شمل فک میکنی عر نزن بابا دهاتی بچه ننه لوس ننر خاله 24 پای گیم سنگین تر از دسته گیم بلند نکردی بارهای سنگین مرتبا منظم  دوتا وسیله تعمیر نیستی من مجرد شناسنامه  سفیدم خاله زنک پخ چسبونده به خودت خنگ پخمه من هیچی نیستم الا زن تو عنی عر نزن بابا لوس نتر کودن گه باربی دیزنی ها چی خوراکی ایران من آمریکا عر نزن بابا گهی،اونکه دار عر میزنه تویی تنه لش لات بی سرپا مرتیکه منگل مفنگی مفت خور موذی گوز خاله رنک پخمه ضمنا تنه لش،گه  چیزهایی که بهت میدم از یر تو اون زن تخمی قانونیتم  زیادیه تنه لش ازگل عقده ای گه منگل تو داری وق میزنی کفتار نر دهن گهت ببند لوس ننر بچه ننه پخمه جیغ جیغو دهاتی خفه شو بمیر دیگه دهاتی خنگ