یعنی از اول بچگی جیبم پر پول کردن پررو شدم زبون در آوردم به بگه هایی که بعد 18 سال رنگ پول تازه اونم با کار کردن دیدن لقب لوس دادم ، نکبت عقده ای خودم وزنم یکی از یکی بنجل تر کودن تر خاله زنک تر دو ساعت کار ده ساعت استراحت نه مابقی عشق شوهرن مابقی شیرازین یعنی دو کلام از مادر عروس خودم افتادو دنبال دختره عر میزنم مزخرف میگم تو عین جوراب هول منی بعد لیسانس شناسنامه دختر هنوز سفیده تو دختر تحصیلکرده شاغل شناسنامه سفید هیچی نیستی الا زن من ع ن بعد جالبه میگم بالغ هستم بعد پول دادم خود و امثال خود و ج.نده دهاتی های متاهل نا متعهد کودن پخمه ام عر بزنن بگن ایم گوشی فک کن کسایی بهت بگن گوشی که 6 قلم آرایش لباس باز آنچنانی 24 با یه پسر داره می گرده نه مابقی عشق شوهرن خرجش شوهر میده دلقک خانم ، جنس دوم بنجل کودن پخمه ج ند دهاتی مثل پزپزو خاله زنک تازه به دوران رسیده خودشیفته هرچند وقتی هرا و زئوس می کنم طبیعیه عقل ندارم فقط همه به زور من شیرین عقل کودن .ج.نده دهاتی های متاهل کودن ابله سلیطه هرزه خاله زنکمم دارن تحمل می کن لوس ننر بدذات پخمه 🖕🖕🖕🖕🔥🔥🔥🔥مورد داشتیم خودش زنش 24 پای آیینه و گیم نه مابقی لوس هستند و بچه هستند اینجاست میگن دو کلام از ننه عروس موذی گوز دل و جرات شیر داشتن فک کن رفته مهندسی اصول ابتدایی ها چی باربی دیزنی ها چی خوراکی ایرانی ما آمریکا ک.ص خل مافیا حذف نمیشه یعنی من و تو شوهر کودن باید تا اید تحمل کنم دهاتی فصول ج نده موذی سلیطه خاله زنک پست پلید