2777
2789

سلام دوستان 

من این تاپیک را قبلا داخل سایت دیدم و خوشم اومد...

چه کارهای خوبی در حق بقیه کردید و برعکس 

نگید ریا میشه چون اینجا مجازی اتفاقا بگین که یاد بگیریم .... ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتروقتا ی دختر صورتش سوخته ی گوشه میشینه بهش کمک میکنم حالا۲۰تومن۱۵تومن هرچقدبتونم هربارم کمکش کردم خداخیلی هواموداشته همیشه هم بهش میگم دعام کن دعام ک میکنه کلی حال خوب نصیبم میشه

من تو برنامه زندگی پس از زندگی یه قسمتی دیده بودم که طرف رفته بود اون دنیا و برگشته بود، گفت کار خیر میکردم گفتم چندجایی مردم به به چه چه کردن و منم مغرور شدم خیلی کیف میکردم، بعد دیدم اون دنیا همش پوچ شده بود صفر، 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

میرم سوپری خرید اگه بچه ای باشه ی چیزیم برای اون بچه میخرم مهم نیست خوراکی ارزونه یا گرون اتفاقا شاید پدر اون بچه خیلیم از من پولدارتر باشه ولی ذوق اون لحظه بچه ای که خوراکی میدم دستش حال دلمو عالی میکنه

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

من امروز برا یکی از هم مدرسه ای پسرم که نیازمند هستن یه جفت کفش زمستونی خریدم بردم دادم مدیر داد بهش.

دو روز پیش پیرزنی که خرید کرده بود و وسایلش سنگین بود رو وسایلاشو گرفتم کمک کردم اوردم اونم دست خالی اومد

خانمایی که سر راهم باشن سوار ماشین میکنم میرسونم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

از وقتی اومدیم خونه جدیدمون دیدیم تو بالکن داخل کانال کولر دوتا یاکریم لونه درست کردن،کولرو که گرفتیم خواستیم نصب کنیم من دلم نیومد لونشونو از اونجا بردارم با یه مکافاتی کولرو جای دیگه نصب کردیم.همش براشون دونه میزارم رو بالکن تا تو این هوای سرد گشنه نمونن.دخترمم خیلی خوشحاله میگه مامان ما الان باکلاسیم حیون خونگی داریم  

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من امروز برا یکی از هم مدرسه ای پسرم که نیازمند هستن یه جفت کفش زمستونی خریدم بردم دادم مدیر داد بهش ...

افرین چه حس خوبی گرفتم😍

منم هرسال روز مادر میرم خانه سالمندان و برای مادران گل و شیرینی میبرم☺️

نذرام شیرخشک و وسیله برای شیرخوارگاهه اصلا تصور اینکه بچه ها تو چه شرایطی دارن بزرگن میشن و میگن گا ...

حقیقتا یکی از فرشته های این زمینی 🌹

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)