2777
2789
عنوان

بیاید از کارهای خیری که کردیم بگیم☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست
نذرام شیرخشک و وسیله برای شیرخوارگاهه اصلا تصور اینکه بچه ها تو چه شرایطی دارن بزرگن میشن و میگن گا ...

عزیزم 😍😍😍

چقدر خوب که به فکر فرشته های شیرخوارگاه هستین♥️

خدایی به همه نوع کار خیر فکر کرده بودم بجز این مورد👌

من تو برنامه زندگی پس از زندگی یه قسمتی دیده بودم که طرف رفته بود اون دنیا و برگشته بود، گفت کار خیر ...

الان یعنی نگیم؟

اینهمه همه کارهای بدشون رو میگن بزارید گاهی هم خیر و خوبی بازگو بشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😍😍😍 چقدر خوب که به فکر فرشته های شیرخوارگاه هستین♥️ خدایی به همه نوع کار خیر فکر کرده بود ...

محبت داریدبهم هم شما هم کاربر مانلی با پست قبلیشون 

ان شالله تلنگری بشه و بتونید یاری برسونید بهشون ❤️

.......

نه بابا اینطور نیست  گفتم بگم شاید کسی نذری چیزی داره ببره بده دریغ نکنه اونا بی تقصیرترین و ق ...

خیلی خوب شد گفتی عزیزم 

اصلا فکر نمیکردم در این حد سخت باشه شرایط شنیده بودم به اندازه بهشون نمیرسن ولی فکر نمیکردم در حد آب قند باشه 😭

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
الان یعنی نگیم؟ اینهمه همه کارهای بدشون رو میگن بزارید گاهی هم خیر و خوبی بازگو بشه 😍

نه بابا بگیم،چیزای خوبو قشنگو واسه هم تعریف کنیم،همو نمیشناسیم که

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خیلی خوب شد گفتی عزیزم  اصلا فکر نمیکردم در این حد سخت باشه شرایط شنیده بودم به اندازه بهشون ن ...

بگردمشون گاها لباس هم نیاز دارن 

خیلیا لباس بچه و سیسمونی بچه اشون که بلا استفاده اس داره خاک میخوره همش نمیدونم چه اشکالی داره ببرن بدن به این کوچولوها 

.......

الان یعنی نگیم؟ اینهمه همه کارهای بدشون رو میگن بزارید گاهی هم خیر و خوبی بازگو بشه 😍

فک کنم منظورش اون تکبر و غرور به وجود آمده بود، کار خیر که خیلی خوبه حال دل آدم خوب میشه من چیزهایی با چشم خودم دیدم از ثواب کار خیر ، تا مدتها از این کارخدا شوکه بودم، قربونش برم 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂