2777
2789
رژیم کم خوری دارم ولی مابینش گرسنه میشم تا وعده بعدی که یچیز بخورم سیر بشم.اینطوری استپ نمیکنم؟

نه میانوعده خیلی مهمه

ده روز یک بار یکمی شل بگیر یا خیلییییی سفتش کن استوپ نکنی

متوحه شدی گلم یا بیشتر توضیح بدم

استوپ وزنی مرگ منه 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فک نمیکردم انقد سخت باشه از صبح همه دغدغه م شده وسوسه خوردن    

بارها گرفتم دیگه حوصله رژیم ندارم😩. البته الان معافم ولی بخدا الانم رعایت میکنم.

کاش یه جوری بود همیشه میخوردیم و میخوابیدیم ولی چاق نمیشدیم😂

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

یه لقمه بخورید حالا حاضری یا میوه... 

منم خیلی وقتها از گشنگی بیدار میشم ولی عادت کردم به جای وعده کامل یکی دو لقمه بخورم و بیشتر میوه و دمکرده های گیاهی...اوایل خیلی اذیتید نهایتا تا یه هفته این گشنگی کشیدن تحمل پذیر میشه...به خودت سختی نده  ادامه بدی استپ کنی بیشتر از قبل چاق میشی...ورزش کنید فیتنس برای تناسب اندام خوبه   

نه میانوعده خیلی مهمه ده روز یک بار یکمی شل بگیر یا خیلییییی سفتش کن استوپ نکنی متوحه شدی گلم یا ب ...

بله متوجه شدم مرسی عزیزم.همینطور تنوع میدم یوقتایی شل میگیرم یوقتایی سفت.که استپ نشه.دیگه خیالم راحت شد شما گفتید

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
تقریبا شیش ماه هنوزم ادامه میدم مانکنی شدم برای خودم😁 یه پنج شیش کیلو دیگه کم کنم بس میکنم

باریکلاااا افرینننن.ماشاءالله.تو ۶ ماه ۲۱ کیلو خیلی عالیه💗

بله متوجه شدم مرسی عزیزم.همینطور تنوع میدم یوقتایی شل میگیرم یوقتایی سفت.که استپ نشه.دیگه خیالم راحت ...

خب خداروشکر اینجوری استوپ نمیکنی

من حتی بعضی وقتا هات داگ پنیری با نوشابه هم میخورم ولی عالی پیش میره جلو 

هم عقده ای نمیشم هم استوپ نمیکنم هم کیف میکنم😂

.
خب خداروشکر اینجوری استوپ نمیکنی من حتی بعضی وقتا هات داگ پنیری با نوشابه هم میخورم ولی عالی پیش می ...

مررررسی عزیزم.مثل من که نوشابه میخورم😂دقیقا اصلش همینه نمیشه کلا چیزی نخورد 

باریکلاااا افرینننن.ماشاءالله.تو ۶ ماه ۲۱ کیلو خیلی عالیه💗

فدات عزیزم اگه جا نزنی رو دست تو کسی پیدا نمیشه بهترین اندام پیدا میکنی .

بعضی وقتا اینقدر ناامید افسرده میشم ولی باز بلند میشم ادامه میدم تو هم اینجوری باش تا نتیجه تلاشتو ببینی❤

.
فدات عزیزم اگه جا نزنی رو دست تو کسی پیدا نمیشه بهترین اندام پیدا میکنی . بعضی وقتا اینقدر ناامید ا ...

امیدوارممم😭😭😭😭😭مررررررسی که بهم امید دادین عزیزمامیدوارم زودتر نتیجه بده ودووم بیارم.

امیدوارممم😭😭😭😭😭مررررررسی که بهم امید دادین عزیزمامیدوارم زودتر نتیجه بده ودووم بیارم.

میدونی مثلا من اوایل اینکارو میکردم میگم شاید واسه تو هم کارساز باشه 

روزی که مهمونی دعوت  بودم عمدا تو اون مهمونی خیلی سفتش میکردم خیلییییی دلم همه چی میخاست ولی نمیخوردم یجوری لج میکردم با خودم لب نمیزدم به این همه کیک چیزای خوشمزه اون شب به بدترین شکل تموم میشد ناراحتو افسرده میخوابیدم

اماااااا

فرداش میخاستم مثلا یه لیوان شربت بخورم یاده دیشب میوفتادم که با چه زجری من تحمل کردم و نخوردم 

حالا تو خونم بخاطر یه شربت مونده از چند شب پیش تلاش دیشبمو حروم کنم ؟ مگه احمقم ‌. و دیگه نمیخورم😂

خودمو گول میزدم اینجوری

خیلییییی برای من این روش کار ساز بود تا یه هفته ده روز برام کارساز میشد

حالا واسه شب یلدا گذاشتم کنار 😁

.
میدونی مثلا من اوایل اینکارو میکردم میگم شاید واسه تو هم کارساز باشه  روزی که مهمونی دعوت &nbs ...

باید همینکارو کنم.چون کاهش هم دیر به دیر متوجه میشم یوقتایی وسوسه میشم ولی دیگه اینبار پاش وایمیسم تنهانگرانیم اینه که اشتباه پیش برم.همون راهکار هم شل هم سفتو برم بهتره درسته؟امیدوارم نتیجه بده‌.روز ازاد هم بذارم؟و اینکه کالری روزانه ۱۴۰۰ هست ۱۰۰۰ تا مصرف میکنم خوب نیست؟و چی کنم ریزش مو نگیرم؟

باید همینکارو کنم.چون کاهش هم دیر به دیر متوجه میشم یوقتایی وسوسه میشم ولی دیگه اینبار پاش وایمیسم ت ...

حتما حتما حتما  تا دو سه ماه اول شل نگیر تا یکم جمعو جور بشی

اوایل استوپ نمیکنی اصلا

سه ماه بعد شل کن سفت کن داشته باش خیلی زیاده روی نکنیا ده روز یک بار من انجام میدم جواب داده

شنبه تا چهار شنبه ۱۰۰۰ تا مصرف کن پنج شنبه جمعه ۱۴۰۰ تا کمترش نکن

اگه میتونی یه روز در هفته یا دو هفته یکبار رژیم فستینگ بشو اگه نتونستی اوایل عیبی نداره خیلی سخته قبول دارم

واسه موهات حتمااااا قرص هیر ویت از داروخونه بگیر هر روز بعد از صبونه یا ناهار یدونه بخور

اگه خاستی الان از جعبش عکس میگیرم نشون میدم 

حیف موهات اگه قرص نخوری شک نکن کچل میشی

گرون هم نیست زیاد یه بسته کاملش ۹۰ هزار تومنه

.