2777
2789

دیشب توفضای مجازی بایه نفرکه ازخودش بزرگتره بحثش شده یارو تهدید کرده فحش بدداده به داداشم گفته فردابیا فلان جا تاحالیت کنم داداشمم غدبازی درآورده امروز رفته به ماهاهیچی نگفته تنهایی رفته بعداونا دونفربودن یارو پنجه بوکس درآورده زده توسرداداشم پنج جای سرش زخم شده بردیمش پزشک قانونی الان چیکارکنیم هنوزم زخمای سرش خون میاد مراحل قانونیش رونمیدونیم چیکارکنیم تاطرف به گوه خوردن بیوفته بعد مامانمم رفته جلو در طرف  پسره گفته خوب کاری کردم زدم الانم هی به داداشم پیام میده میگه اگه جرائت داشتی تنهایی میومدی چرا مامانت روآوردی

خدایاشکرت بابت همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وکیل حرف بزنین یه حالی ازش بگیرین دفعه آخرش بشه وحشی

پدرمادرم دست وبالشون خیلی خالیه بابام کارگرشهرداریه توان وکیل گرفتن نداریم واقعا

خدایاشکرت بابت همه چیز
خب باید شکایت کنین دیگه می‌رید  پاسگاه همونجا شکایت می‌کنین بعد میفرستن پزشکی قانونی

پزشک قانونی اینا سرسری میگذرونن چیکارکنیم که روندپروندمون سریع ترباشه

خدایاشکرت بابت همه چیز

اصولیش اینه که اول برید شکایت کنین و آدرس خونه طرف رو میدین براش احضاریه میفرستن فکر کنم همون یدونه مامور با به احضاریه بره دم درشون حسابی میترسن بعدشم بقیه اش رو تو پاسگاه میگن چیکار باید بکنی اصلا بی خیالش نشی ها بعدا دوباره داداشتو اذیت میکنه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
اصولیش اینه که اول برید شکایت کنین و آدرس خونه طرف رو میدین براش احضاریه میفرستن فکر کنم همون یدونه ...

توشهرمون معروفن به شربودن همه ازشون میترسن

خدایاشکرت بابت همه چیز
توشهرمون معروفن به شربودن همه ازشون میترسن

اگه اینجور آدمی آن چرا داداشت باهاشون جروبحث میکنه خب ،نصیحتش کن دیگه باهاش درگیر نشه شکایت رو هم تصمیم با خودتونه شما بهتر میشناسیشون اگه کاری از دستشون برنمیاد خب شکایت کنین دیگه کارشو تکرار نکنه

بچه نیس انشالله جوون مرگ بشه ۱۹ ۲۰ سالشه اومده بایه بچه دعواکرده رویه بچه پنجه بوکس کشیده

عزیزم این لینکی که گذاشتم بیا شماره تلفن مشاور حقوقی رو گذاشته رایگانه زنگ بزن مشاوره بگیر بگن چیکار باید بکنی 

اگه اینجور آدمی آن چرا داداشت باهاشون جروبحث میکنه خب ،نصیحتش کن دیگه باهاش درگیر نشه شکایت رو هم تص ...

داداشم اصلا نمیشناخته طرفو توروبیکا اومده داداشمو پیداکرده شمارشوپیداکرده تهدید کرده

خدایاشکرت بابت همه چیز