2777
2789
عنوان

کیاموهای کم پشت ونازک دارن؟؟؟

303 بازدید | 27 پست

سلام 

موهام خیلی کم پشت شده قبلا پرپشت وبلند بود ولی چون رسیدگی نکردم ازاتو وسشوار استفاده کردم همشوازدست دادم الان۶ماهه دارم رسیدگی میکنم قبلا خوردمیشدموخوره داشت کلی خرج کردم تاخوب شد ولی الان مشکلم اینه که ریزش داره کم پشت شده ودست میکشم توموهام دستم پر مو میشه حتی بعدازشونه زدن

حالم خیلی بده 🥺🥺🥺🥺

افسرده شدم موی بلندبرام شده حسرت 🥺🥺🥺😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل موهام تو مشتم جمع میشه انقد نازکو کم پشته😭

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

سلام عزیز 

شاید ویتامین‌های بدنت کم شده 

برو دکتر پوست و مو، اگه نیاز باشه برات آزمایش بنویسه  

من موهام در حد وحشتناک می‌ریخت، دکتر برام قرص هیر ویت نوشت، اونو که استفاده کردم واقعا ریزش موهام کاملا قطع شد 

حالا من نمیخوام از خودم برات تجویز کنم، برو دکتر، شاید اونم از همین قرص بهتون بده و مشکلتون برطرف بشه

منم عین تو😔

عزیزم برای مادرشوهرت دعا کردم ولی امضات برام خیلی جالب بود میتونم بپرسم مشکلشون چیه؟واینکه واقعا انقدر خوبه که برای شفاش دعا میکنی؟

میشه برای اینکه ما هم خونه‌دار و مستقل بشیم تا ازاین جنگ اعصاب راحت شیم یه صلوات بفرستین