2777
2789
عنوان

خانم ها حس بدی دارم میشه کمک کنید

109 بازدید | 8 پست

امروز بعد مدرسه دخترم داشتم از پارک سر کوچه مون برمیگشتیم خونه که پسر اشغال مزاحم دوتا دختر کم سن شده بود هی کیفشون میکشید هی ور ور میکرد منم از کنارشون گذشتم تا رسیدم جلو در خونه که صدا دختر شنیدم دلم واسشون سوخت دیگه  زنگ زدم پلیس به آقا گفتم زنگ زدم پلیس و واقعا زنگ زدم .تا ولشون کنه دختر هام سریع رفتن ازم تشکر کردن خوب موقع رفت پسره اشغال گفت فدات منم گفتم فدای ننه ات شو در خونه را بستم حالا میترسم بعد مزاحم من یا دخترم شه اخه دخترم کلاس اوله مدرسه ام جفت پارک سر کوچه مونه😢😢😢😢 بعضی وقت ها تنها میره میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون به پلیس زنگ زدی ممکنه بترسه دیگه نیاد

ولی دخترتو تنها نذار اگه خودت وقت نداری به خانواده اقوام دوستی کسی بگو بره دنبال دخترت 

کوچیکه خطرناکه خودش تنها

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
عزیزم چون به پلیس زنگ زدی ممکنه بترسه دیگه نیاد ولی دخترتو تنها نذار اگه خودت وقت نداری به خانوا ...

اخه تا مدرسه چندتا خونه فاصله بیشتر نیست منم ی بچه کوچیک دارم حرفت درسته باید الان بچه ها را چهار چشمی مواظب بود

اخه تا مدرسه چندتا خونه فاصله بیشتر نیست منم ی بچه کوچیک دارم حرفت درسته باید الان بچه ها را چهار چش ...

آره وقتی انقد نزدیکه همونموقع با بچت برو دنبالش یا اگه طوریه که مدرسه رو میبینی دم در بایست تا بیاد اینجوری مبینی اگه کسی مزاحمشه سریع میری حسابشو میرسی

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  

سلام..گفتین ی خانم لباس قشنگ گذاشته بود میخواست برای تولد بچش بپوشه

منم توی یک همچین تاپیکی بودم از لباسه اسکرین گرفتم میذارم همینجا

شاید این باشه اونی که میخواین

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.