2777
2789

سلام با پول پیش ۱۰۰میلیون و ماهانه ۳میلیون اجاره کجاها میشه خونه اجاره کرد؟چرا من هرچی میگردم نمیتونم خونه ای با این قیمت تو داخل بندر پیدا کنم😔

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم دنبال خونه ایم اتفاقا ولی نیست با این پول پیامبر اعظم خونه پیدا میشه😪اصن دوس ندارم بریم اون سم ...

منم همینطور..ینی با این پول یه واحد ۶۰متری هم نمیشه تو شهر اجاره کرد؟

ماهم دنبال خونه ایم اتفاقا ولی نیست با این پول پیامبر اعظم خونه پیدا میشه😪اصن دوس ندارم بریم اون سم ...

عزیزم شما چقدر میخاین اجاره کنین؟

منم همینطور..ینی با این پول یه واحد ۶۰متری هم نمیشه تو شهر اجاره کرد؟

نمیدونم ما ک چند ماهه پیدا نکردیم ماهم 100میلیون داریم زیاد نمیتونم پول اجاره بدیم چند جا پیدا شد با این کرایه خونه ویلایی تو محله نخل ناخدا جاش خوب نبود کلی کوچه پس کوچه تاریک و خلوت 

نمیدونم ما ک چند ماهه پیدا نکردیم ماهم 100میلیون داریم زیاد نمیتونم پول اجاره بدیم چند جا پیدا شد با ...

منم خیلی گشتم گقتن تو شهرک توحید و آزادگان پیدا میشه با متراژ کم ولی باید خیلی پیگیر باشی

ما اومدیم اونجا مسافرت یه ماه پیش تقریبا جای همون قسمتی ک از بندر میری قشم یه شب خونه گرفتیم ۱ ملیون ۵۰۰ تازه ما ۱۲ ظهر گرفتیم گفتن باید ۹ خالی کنین دیگ بعد رفتیم قشم فقط یه چیز برام جالب بود سرویس طلاهاشون خیلی سنگین بود ایا برای شما هم همینجور سرویسی خریدن یا ن اینم عکس سرویسش

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲