2777
2789
عنوان

بندرعباسی ها خواهش میکنم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست
ما اومدیم اونجا مسافرت یه ماه پیش تقریبا جای همون قسمتی ک از بندر میری قشم یه شب خونه گرفتیم ۱ ملیون ...

اینارو خود قشمیا می‌خرن، خیلی طلای سنگین و خارجی میخرن

تو شهر ماهم بعضی طایفه ها که خیلی پولدارن می‌خرن. 

خدا یا شکرت 🌹
اینارو خود قشمیا می‌خرن، خیلی طلای سنگین و خارجی میخرن تو شهر ماهم بعضی طایفه ها که خیلی پولدارن می ...

کدوم شهرین؟

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بندر عباسم، درحال کیش

خوشبحالت تو مسافرت ما زندگی میکنی 😂😂😂

هوا چجوره مشهد ک سرد شما کیف کردین 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
هوا یه کم سرد شده ولی خیلی خوبه هوا برا گردش عالیه😍

خوشبحالتون روزگارتون خوش گلم 

نمیدونم ما ک چند ماهه پیدا نکردیم ماهم 100میلیون داریم زیاد نمیتونم پول اجاره بدیم چند جا پیدا شد با ...

عزیزم شما تونستین خونه پیدا کنین؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

یه شهرک خیلی بزرگه، مسکن مهر، پروژه ی خیلی بزرگیه

عزیزم بنظرت پیامبر اعظم چجور شهرکیه از لحاظ امکانات و امنیت و ..

آخه چون از یسریا شنیدم که دلگیر و دور از شهره..من تابحال نرفتم غریبم هستم شوهرمم کل روز سرکاره میترسم اونجا هم سختم باشه

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

عزیزم بنظرت پیامبر اعظم چجور شهرکیه از لحاظ امکانات و امنیت و .. آخه چون از یسریا شنیدم که دلگیر و ...

سلام عزيزم 

امکاناتش خوبه، خیلی شلوغه، مدرسه هست. ولی قیمتا مناسبه. 

خدا یا شکرت 🌹