2777
2789

خیلی دنبال کار گشتم نبود با شش سال سابقه کار حسابداری و کار کردن با انواع نرم افزارها بازم کاری پیدا نکردم مصاحبه کاری میرم همه چی اوکی میشه اما باهام تماس نمیگیرن خسته شدم بس که دویدم دنبال کار درسته شوهرم پول تو جیبی میده بهم اما دوست دارم خودم دستم تو جیبم باشه بتونم به بقیه هم کمک کنم اما نیست تصمیم گرفتم خودم یه کاری رو شروع کنم اما چی؟ نمیدونم شما چیکار میکنید همه خانه دارین؟ یا شاغل هم هستین اگر ایده ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

شهرهاي بزرگ براي حسابداري كار زياده 

احتمالا مثل من شهر كوچيك هستي 😬

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
شهرهاي بزرگ براي حسابداري كار زياده  احتمالا مثل من شهر كوچيك هستي 😬

مرکز استانم خیر سرم کوچیکم نیست کلی شرکت  داره ولی خوب اون شرکت‌های خوب که همه پارتی بازیه شرکت های خصوصی هم که میرم مصاحبه همه چیز خوبوگل و بلبل هستش ولی تهش تماسی نمیگیرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يه راهكار بهت ياد ميدم حتما مشكلت حل ميشه . بايد هر شب 15 دقيقه وقت بزاري براش . خيلي هم راحته . هزينه اي هم نداره . يه مدت نماز شب بخون . اگر فكر ميكني اين مشكل مهمه 1 شب بخون . اگر فكر ميكني خيلي مهمه 3 شب بخون . اگر فكر ميكني خيلي خيلي مهمه 7 شب بخون . اگر فكر ميكني حل شدن مشكلت محاله و به يه معجزه احتياج داري 40 شب بخون . اين 40 شب رو در طول 2 ماه تكميل كن . سعي كن تا جاي ممكن هر شب پشت سر هم باشه . اون قنوتش هم كه بايد 40 تا مؤمن رو دعا كني مستحبه . ميتوني بدون قنوت بخوني . نمازش هم خيلي آسونه . يه بار امتحان كني كه ضرري نداره .