2777
2789

بخاطر خدا وقتی بچه میارید تا آخر پشتش باشید حتی شده به غلط 

خواهرم ده ساله ازدواج کرده با یه مریض روحی روانی داره زندگی می‌کنه بدبختانه یدونه بچه داره بخاطر اون داره تحمل میکنه ، شوهرش زد انگشتش شکست بابام حتی نیفتاد دنبال کارای شکایت و پزشکی قانونی ، خواهرم بخاطر دخترش برگشت چون چاره ای هم نداشت ، از اون موقع شیش ماه میگذره خانوادم عوض اینکه سرسنگین باشن و به طرف رو ندن بدتر کم مونده زیر پاهاشو ببوسن 😏 طرف یدونه زنگ میزنه میگه بیایید بریم بیرون اینا ساک به دست حاضر و آماده وایسادن تا طرف بیاد ، امروز هم بابام برگشته میگه بابای دامادمون حالش خرابه بریم عیادت منم دیگه صبرم تموم شد گفتم آره برو آخه خیلی داماد درست و حسابی داری خیلی قشنگ دخترتو نگه میداره سر تا پاشو طلا گرفته اخلاقش خوبه مسافرت های آنچنانی می‌بره ، گفتم بدبخت بخاطر خدا یه ذره پشت دخترت باش یه ذره بهش بها بده سرشو نبر پایین کاری نکن تو دعوای بعدی به دخترت بگه بابات آویزون من میشه و هروقت میگم بریم جایی سریع میپره میاد ، تو کوچه خیابون پدر و مادر دامادمون مارو که میبینن راهشونو کج میکنن بخدا بدون هیچ دلیلی ، ولی اینا کم مونده برن پاهاشونو ببوسن 

گفتم بی غیرتیتو قشنگ ثابت کردی حتی دخترتم ازت بدش میاد به اجبار باهات رفت و آمد میکنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دامادمون میاد اینجا من میرم خونه دوستم در این حد ازش بدم میاد چون شاهد بودم چه کارایی با خواهرم کرده 

اینا انتظار دارن من مثل خودشون همه چیزو از یادم ببرم و مثل سابق باشم و بگم و بخندم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

این دخالت کردنا گاهی نتیجه رو خیلی بدتر می کنه 

هیچ وفتم با بزرگ ترت بد حرف نزن ارزشتون پایین میاد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بعد به من میگن چرا دوست داری بچه دومت دختر باشه

دعا کن خدا یه خواهر مثل خودت به دخترم بده

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀 

پدرت چی گفت

هیچی برگشته میگه پس چیکار کنم ؟ وقتی خودش برگشته سر خونه زندگیش من دیگه چرا کینه نگه دارم 

منم گفتم خودش برنگشته دید تو دنبال کارای طلاقش نمیفتی مجبور شد بره تو انتظار داشتی تا ابد بلاتکلیف بمونه اینجا سرکوفت های تورو تحمل کنه که اونم بدبخت نتونست 

این دخالت کردنا گاهی نتیجه رو خیلی بدتر می کنه هیچ وفتم با بزرگ ترت بد حرف نزن ارزشتون پایین میاد

اصلأ برام مهم نیست ما از همون بچگی تو این خانواده ارزشی نداشتیم 

گاو هم بزرگه ولی گاوه 

هر بزرگتری قابل احترام نیست که 

خوبه تو اون جهنم خواهرت یدونه تورو دارهشرم بر آدم هایی ک فقط زاییدن بلدن

قسم خوردم یه روز میرم و مستقل میشم طلاق خواهرمو میگیرم میریم باهم زندگی میکنیم 

گوه تو این جور خانواده ها 

هیچی برگشته میگه پس چیکار کنم ؟ وقتی خودش برگشته سر خونه زندگیش من دیگه چرا کینه نگه دارم منم گفتم خ ...

حس‌ میکنم بابات ادم زیاد خشنی نیست رو روحیش لطیفه که نمیتونه بگو خواهرت خودش بره پزشکی قانونی برا اینکه شوهرش زدتش که موقع دادگاه مدرک داشته باشه