2777
2789

همش یکسالشه نکنه قارچه اگزما لک قهوه ای میمونه؟

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

من دخترم به دنیا اومد یا لک قهوه ای رو کمرش داشت هنوزم هست

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دارم اما رعایت بکنم نمیمونه جاش تا وقتی هم ب چیزی ک حساس باشه دست نزنم تشدید نمیشه

عزیز شما چه طوری رعایت میکنی؟دچار اگزمای باردادی شدم دستام از مچ تا ارنج دچار اگزما شدن اول خیلی یرمز و متورم بودن در حد چهار روز روزی یکبار هیدروکورتیزون زدم که خیلی ورم و قرمزیش خوابید و به سختی دیده میشد باز الان برگشته اما نه به شدن قبل.اما انگار داره خشک میشه و قهوه ای.

الان ابنا میرن بعد از بارداری؟؟

عزیز شما چه طوری رعایت میکنی؟دچار اگزمای باردادی شدم دستام از مچ تا ارنج دچار اگزما شدن اول خیلی یرم ...

من دخترم و این موضوعاتو اطلاع ندارم سعی کنید ب شوینده دست نزنید شامپوتونو سریتا بگیرید ک ب دستاتون هم اسیب نزنه
ما تو قزوین کورتون با سوزن های انسولین تو بدن وارد میکنن
 ک تا جای ممکن اینو نزنید
دستاتونو مرطوب نگه دارید چون اگزما ب خشکی حساسه

ببینید اگزما قابل درمانه ..چیز پیچیده ای نیست .. پسر من قبل یک‌سالگی خیلی اگزمای بدی زد و کل لپ ها و چونش اول قرمز شد و بعد پوسته پوسته شد و لک سفید افتاد بردم دکتر یه پماد داد که روی لکه ها زدم و بعد یه مدت هم لک ها رفت .. بعد از اون هم چندین بار دیگر همینطوری میشد اما چون سریع کرم مرطوب کننده و اون پمادی که دکتر داد رو می زدم خیلی لکه های بدی نمی افتاد.

من دخترم و این موضوعاتو اطلاع ندارم سعی کنید ب شوینده دست نزنید شامپوتونو سریتا بگیرید ک ب دستاتون ه ...

یعنی فقط سریتا مناسبه؟

من حس میکنم باید خشک بشه که از بین بره.چون هر بار چرب میکنم انگار تازه تر میشه.

وازلین خوبه بزنم بهش؟یا مثلا روغن زیتون؟؟

یعنی فقط سریتا مناسبه؟من حس میکنم باید خشک بشه که از بین بره.چون هر بار چرب میکنم انگار تازه تر میشه ...

من رفتم دکتر پوست سریتا داد
برا من ی جوریه ک خشک میشه پوستم ترک میخووره و خون میاد و خب خشک میشه ی جوری میشه ک ی کوچولو دستت بخوره ب جایی وحشتناک درد داره
بیشتر از وازلین استفاده میکنم برا دستم اما کرم مرطوب کننده هم دکتر داده اونم خوبه
اگزما شما در حد دون دون های کوچیک قرمزه؟
خارش های وحشتناک هم دارید؟

من رفتم دکتر پوست سریتا دادبرا من ی جوریه ک خشک میشه پوستم ترک میخووره و خون میاد و خب خشک میشه ی جو ...

حالت دون دون اولا بود الان دونه های درشت و برجسته شده گاهی خیلی میخاره دکترم میگه بابت بارداریه.امیدوارم بعد از بارداری بره