2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی بود مرتب از اینکه عاشق رئیسش شده پست میذاشت و رئیسش هم بهش گفته بود بدرد هم نمیخوریم ولی رفتارش مثل عاشقا بود،یدفعه کاربریش قفل شد، نمیدونم شایدم ترکیده ولی دلم میخواست ببینم آخرش چی میشه 

ببخشیداونجانگفتم مستقیم منم بهبهانم

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
خواهش گلم ،من مسجد سلیمانم کاش نزدیک بودیم

فدات بشم عزیزم زنده باشین هرجاهستین❤

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭
بیکاری؟نمیشه جایی مشغول بشی؟یا توخونه به درآمدی جور کنی؟

قبلا میرفتم سبزی چینی ولی ازوقتی بچه دومم دنیااومد دیگه نتونستم برم.

توخونه ،سبزی پاک کن ترشی درست کن پیاز داغ کلوچه محلی  یاهرچی

ان شاء الله😔🙏🏻

رییسش صبحونه رو خورد بعدشم نوشت ظهر یا شبش دعوای اساسی کردن ک دیگه وقت نشد توضیح بده تاپیکو ترکوندن

سلام.

چه امضای غمگینی  

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..