سلام دوستان من ی خونه کوچیک خریدم شهرستان حدودا پنجاه متره دو تا پنجره کوچک داره در اینده اگه بهمون گیر بدن باید بسته بشه و خونه رو بازسازی کردیم خیلی تر و تمیز و قشنگه ما کلا با پول خریدش و بازسازیش صد و هفتاد میلیون هزینه کردیم چون روستاس ارزونه الان همش میگم کاش این پولو با ی مقدر پول دیگه میدادم ی خونه تو تهران میگرفتم .احساس میکنم الکی این همه هزینه کردم . البته اینم بگم ک میریم شهرستان خیلی راحتیم عید و تعطیلی ها میریم شهرستان ولی احساس میکنم همه مسخره مون میکنن خونه کوچیک خریدیم . پنجره هاش کوچیکه و متراژ خونه پایینه پذیرایش ی دوازده متری میخوره اتاق خوابشم ی شش متری اشپزخونه شم خیلی کوچیکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو میلیارد باید رو پول اون خونه بذاری تا پایین شهر با همین متراژ خونه بخری،داری؟
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست