2821
2789
عنوان

شوهرم عروسی دختر عمه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد ها میفهمی اصلا ارزش التماس و این همه فکر و حتی تاپیک زدن نداشت برو خوش بگذرون چه حرص هوایی خوردی ...

اره ارزش ک نداره سه ساله عروسی کردیم خیلی جاها بدون اون رفتم

ولی واسه طرف شوهرم عروسیاشون و عذاداریاشون رفتم،دوس دارم همه جا باهم بریم میترسم دیگ عادت کنه هیچ وقت هیچ جا نیاد

اوووو شوهرم اینقد تنهام گذاشته باهام نیومده کهواسه شما تازگی داره؟

نه تازگی نداره ولی باید احترام بلد باشه بیاد واسه یشب عروسی

دوس دارم همه جا باهم بریم بیایم اخه پ ادم ازدواج کرده واسه چی

کار درستی میکنی تو هم مهمونیشون نرو اگه نیومد

میترسم نزاره یا لج کنه باهام بد بحث راه بندازه چون خیلی وقت بود منتظر بود عمه هاش و دخترعمه هاش بیان دورهم باشیم بازی کنیم

یعنی کلا از عروسی رفتن متنفره یا فقط این عروسی رو نمیاد؟

نه اخلاق خاصی داره هرجایی نمیره.بعد تازه از تنها بودنمون همش میناله

کلا با هرکسی حال کنه و زیاد ببینتش اوکیه همه جا باش میره

البته یکم خسیسه فک میکنم بخاطر گرونی وهزینه عروسی هم زورش میاد کادو بیاره

بهش بگو منم ممکنه با یه سری اطرافیانت حال نکنم اما به احترامت میام این یعنی بزرگ شدن . اگرم نهایت نی ...

انقد این حرفارو میزنم بهش.اصن اهل داد بیداد و لج بازی هم نیستم همیشه با لحن خوب و اروم حرف میزنم ولی ایشون خیلی غده ولجباز بعد چهار پنجسال قلقلش نیمده دستم

خیلی رو مخمه اخلاق و رفتاراش هزاران بار واسه هرچیزی ناراحتم کرده.نمونش مثل این مورد ک میگ نمیام

بابا ولکن عزیزم چرا انقدر سختش میکنی برای خودت نهایتا دوسه نفر میگن شوهرت کجاست توهم یه دروغی بگو مث ...

اره بخام یه بهونه بزارم مشکل نداره.سختش هم نمیکنم برا خودم چون بار اولم نیس بدون اون مهمونی یا عروسی برم

ولی باید یاد بگیره بیاد همه جا این اخلاق رفتاراش درست نیس هرچی هم با خوبی بهش میگم فایده نداره خودشم میگ شخصیتم این جوریه جایی ک حال نکنم نمیرم

منم میگم یشبه چرا انقد بزرگش میکنی میگذره.میره ولی میگه نه

اگه کوتاه نیومد و باهات نیومد تو هم ی بهونه پیدا کن و نرو بجاش بگو ببرتت رستوران و بیرون تفریح اگرم ...

نه بابا تو این اوضاع تاحالا منو یبارم رستوان نبرده تفریح و ایناهم تنهایی نمیریم بهش بگم ک عمرا قبول کنه چون تازه فامیلاش هم میان دوس داره بره با اونا بازی دورهمی

خودم دوس دارم برم ولی میترسم عادت کنه البته خیلی جاها ک نیومده خودم رفتم

چه ابرو بر هست 🤦🏻♀️🗿اگه نری فک میکنن تو نمیخواستی بری اون رو هم نذاشتی

نمیدونم والا دیگ خسته شدم از این اخلاقای خاصش

تازه میناله همش ک ما چرا تنهاییم هیشکیو نداریم

با این قسمت از حرف شوهرت به شدت موافقم فامیلی که سال به سال هم نمیبینشون ، برا چی باید عروسیش برید ؟

خب بلخره اوناهم برا عروسی من اومدن.بعدم فامیل دور ک نیس

بابات یا برادرت نیستن پیش اونا باشهبدون اینکه بفهمه به بابات بگو زنگش بزنه بگه عمه گفته زنگ بزنم بگم ...

انقدر رکه ک به بابامم بگم زنگ بزنه میگه نمیام بدتر کوچیک میشه بابام

بزور بیاد چ فایده

منم همین مشگلو حتی برای دید و بازدید عید دارم کلا از عید متنفر شدم به خاطر این مسایلو رفت و آمدها

ماهم تقریبا همینه هرجایی نمیاد حرصم میده مخصوصا فامیلا بابام ک اصن نمیاد

مهمونی اونا اگ بهت خوش میگذره برو به فکر خودت باش ازین موردا همبشه قراره اتفاق بیوفته وسواس فکری ندا ...

اهوم ولی وسواس فکری نیس زنو شوهر باید همه جا باهم باشن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز