2777
2789

اواسط تیرماه فهمیدم باردارم

همون موقع خونه ای  که سالها منتظر بودیم بهمون تحویل داده بودن شوهرم دات کارهای کابینتو ....انجام میداد

مبلغی پول از پسرداییش قرض کرده بود قرار بود بمحض اجاره رفتن خونه قرضو پس بده

من رفتم دکتر گفت حدودا4هفته هستی باید هفته شیش بیای برای چکاب بعدی

بعد10سال که اقدام کردم برای بارداری یه حس خوب و عجیبی باهام همراه بود

دغدغه های دیگم کمرنگ شده بود و فقط به سلامت جنین و رسیدگی به خودم فکر میکردم

یه شب که همسرم پول اومد توحسابش با پسرداییش تماس گرفت گفت من ساعت12شب میرم دم عابر بانک 10 میلیون قبل ساعت 12 و10 میلیونم بعد ساعت12 واریز میکنم(چون سقف کارت به کارت روزانه10 میلیون بود)

همسرم اماده شد که بره از خونه بره بیرون یهو گفت کیف پولم نیس

نگو نیم ساعت پیش که لباساشو داده بود من بندازم لباسشویی،جیبشو کامل خالی نکرده بود و کیف پولش همراه همه کارتهاش تو لباسشویی داشت شسته میشد

یهو من متوجه شدم و گفتم موضوعو

سرزن کرد منو (کلا اینجور مواقع منو مقصر میدونه نه خودشو)بهم گفت تو باید جیبامو میگشتی....خلاصه عصبی شد اما خیلییی سعی کرد خودشو کنترل کنه اما استرس بدی بهم وارد شد فقط دو سه دقیقه مونده بود تا لباسشویی خاموش بشه و ساعت حدودده دقیقه ب 12 بود

با استرس و ترس زیاد نشستم جلو لباسشویی تا بمحض بازشدن در کارتو پیدا کنم خشک کنم 

خیلی استرس کشیدم

سریع کارتو خشک کردم دادم بهش

رفت کار واریز پولو انجام داد و اومد....

سه چهار روز بعدش من افتادم تو خونریزی و تو پنج هفتگی سقط کردم....

روزای سختی گزروندم بعد سقط الان حالم خوبه

اماهمش اونشب و استرسی که کشیدم میادجلو چشمم

آیا واقعا ممکنه دلیل سقطم همون استرس اونشب باشه؟؟

بله ممکنه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره 

من اوایل کرونا ک یهو زیاد شد و فوتی های کرونا شده بود روزی ۴۰۰ تا یهو خبر دادن داداشم کرونا گرفته منم ۹ هفته بودم 

ی حس بدی بهم دست داد و دو ساعت بعدش لکه بینی و اینا دو هفته بعد رفتم سونو گفت ایست قلبی جنین 

نه عزیزم ربطی نداره الهی به زودی زود دوباره باردار بشی و به سلامتی نینیت رو بغل بگیری

هرچی خیره

بخاطر کج خلقیای همسرم خیلی دو دل شدم

اما از طلاق هم میترسم