2777
2789

سلام دوستان من الان ۳۴ هفته و پنج روز هستم فشارم ۱۴ روی ۹ هست از دیشب درد شدید داشتم با مسکن خوابم برد صبح همچنان درد دارم رفتم خانه بهداشت فشارم ۱۴ بود گفت خطرناکه دارم میرم بیمارستان اما خیلی استرس دارم کسی بوده با فشار ۱۴ مشکلی پیش اومده باشه براش؟

من می ترسم زایمان کنم بچه خیلی کوچیکه

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه۳۵ حساب میشه.کوچیک نیس

تو دستگاه میره؟ من قشنگ دارم سکته می کنم از ترس

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
۳۴ هفته زایمان کردم مشکلی نبود فقط ی هفته تو دستگاه بود همین

راست میگید؟ بچه چند کیلو بود؟ مشکل ریه پیدا نکرد؟ من آمپول ریه نزدم خیلی می ترسم

کجات درد میکرد؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم ان شاءالله که خیره ولی شاید دچار مسمومیت بارداری شدی که فشارت رفته بالا

من تو ۳۸هفته با فشار ۱۶ رفتم بیمارستان ازمایش که دادم مسمومیت بارداری داشتم و بلافاصله ختم بارداری دادن بچم ۲کیلو بدنیا اومد.اگه مشکلی نداشتی و برگشتی خونه خودتو ببند به بستنی و کباب وجوجه که هفته اخرا وزن بگیره بچمه

کجات درد میکرد؟ 

شکمم سفت سفت میشه بالای شکمم و زیر دلم تیر می کشه 

باسن و لگنم هم خیلی درد می کنه

عزیزم ان شاءالله که خیره ولی شاید دچار مسمومیت بارداری شدی که فشارت رفته بالا من تو ۳۸هفته با فشار ...

به سلامتی عزیز دلم یه تاپیک خونده بودم یه خانمی ۳۵ هفته گفته بود بچه نمونده منم بیشتر استرسم سر همونه 

تو دستگاه میره؟ من قشنگ دارم سکته می کنم از ترس

انشالله که دنیا نمیاد الان ولی اگه بیاد 80 درصد امکانش هست بره دستگاه

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
انشالله که دنیا نمیاد الان ولی اگه بیاد 80 درصد امکانش هست بره دستگاه

ممنون عزیزم توروخدا دعا کنید سالم باشه و برام بمونه 😔

به سلامتی عزیز دلم یه تاپیک خونده بودم یه خانمی ۳۵ هفته گفته بود بچه نمونده منم بیشتر استرسم سر همون ...

این چه حرفیه بچه جاریم28 هفته موند فقط باید خدا بخواد بچه منم35 هفته دنیا اومد ده روز دستگاه موند

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
عزیزم ان شاءالله که خیره ولی شاید دچار مسمومیت بارداری شدی که فشارت رفته بالا من تو ۳۸هفته با فشار ...

البته اینم بگم بچم هیچ مشکلی نداشت و سالم بود شکره خدا فقط وزنش کم بود همین که اونم جبران شد تو شیردهی توکلت بخدا باشه الان همه اندام هاش کامله نگران چیزی نباش