2777
2789
عنوان

تجربه ی من از زردی طولانی نوزاد

8890 بازدید | 34 پست

سلام چون خودم اون زمان همش دنبال تجربه ی بقبه بودم گفتم خوبه که خودمم تجربه مو بگم 

با وجود سردی هایی که همه میگفتن ماه های احر بخور بچه ات زردی نگیره اما متاسفانه شدیدا با این موضوع درگیر شدم 

تو بیمارستان زردی پسرم ۴ بود و گفتن پایینه و فردای روزی که مرخص شدی ببر چک کن 

منم بردم پیش یک دکتر که بدون دستگاه دید و گفت این زردیش پایینه با شیرت دفع میشه و هیچی نداد از خدا بی خبر

بچم ۴ روزش شد و من همش به اطرافیان اصرار میکردم بچه ام زرده اما هیچوی قبول نمیکرد و میگفتن تو حساسی دیگه به زور من رفتیم یه جا که با دستگاه زردی رو ببینه

اکنجا بود که گفتن زردیش ۲۰ عه و یک شب با بچه ام بیمارستان موندیم که بدترین شب زندگیم بود🥲

و روز بعد بیمارستان دوباره زردی برگشت و من یه پام مطب متخصص بود و یک پام خونه

اگه کسی خدایی نکرده بچه اش مثل من شد طبق تجربه ام میخواستم بگم 

زردی تا ۱۰ روز اول خیلی خطرناکه حتما بیارینش پایین 

اگه از ۱۴ روز بیشتر شد ببرینش ازمایش خون برای عفونت ادراری و تیروئید 

اگه هیچ مشکلی نداشت فقط صبر کنید و مثل من این همه دکتر نرید بچه ی من دو ماه طول کشید تا چشماش سفید شد الان که ۳ ماهشه خداروشکر زردیش کامل رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زردی درمان نشه عواقب بدی داره

مرسی ک تجربه تون گفتید

لطفا با دارو محلی هم درمان نکنید چون بشدت آلرژی زا هستن وجون بچه رو به خطر میندازه 

فقط راه درمان دکتر هست

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
خب چیکار کردی ک رفع شد بالاخره

هیچی صبر 

شیرخودمو قطع کردم اثر نداشت 

بیلی نایسر دارم اثر نداشت 

دارو های گیاهی بی اثر 

اخرشم به حرف دکتراش گوش کردم و صبر کردم و هی شیر حرص و جوش بهش ندادم

بله زردی درمان نشه عواقب بدی داره مرسی ک تجربه تون گفتید لطفا با دارو محلی هم درمان نکنید چون بشدت ...

بله 

تو این جور زردی ها حجامت هم اثر نداره حتی 

یکی از اشناها کرد بی اثر بود سریع برگشت 

وقتی طولانی شد و ازمایش دادین چیزیش نبود فقط صبر کنید

عزیزم چهره نوزادت زرد لود؟چه جوری بود ک خودت فهمیدی ولی اطزافیان نه

چهرش زرد مایل به سیاه بود 

زردی رنگشو تیره کرده بود 

من میگفتم بچم رنگش سبزه نبود اونا میگفتن بچه تغییر رنگ میده 

ولی بعد از ابنکه زردیش رفت رنگش روشن شد دوباره