2777
2789
عنوان

تجربه ی من از زردی طولانی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8891 بازدید | 34 پست
منو خیلی ترسوندن بچرو بستری کردن گفتن باید معلوم شه چرا زیاد طول کشیده

بچه ی منم ۱ شبانه روز بستری بود وقتی دیدن همه چیزش نرماله مرخص شد 

اصلا نگران نباشه همه ی بچه ها زردی میگیرن مهم اینه که کنترل کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ی منم ۱ شبانه روز بستری بود وقتی دیدن همه چیزش نرماله مرخص شد  اصلا نگران نباشه همه ی بچه ...

اخه ازمایش فاویسم و عفونت ادراری و کم کاری تیرویید دادیم نداشت پس چرا زیاد طول کشیده

اخه ازمایش فاویسم و عفونت ادراری و کم کاری تیرویید دادیم نداشت پس چرا زیاد طول کشیده

جدیدا خیلی از بچه ها اینجوری میشن 

نگران نباش عزیزم 

من یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم اینه که تا ۳ ماهگی بچم آنقدر حرص خوردم چیزی از بچم یادم نمیاد 

جدیدا خیلی از بچه ها اینجوری میشن  نگران نباش عزیزم  من یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم ...

والا دارم دق میکنم چون هیچ یکی از عللی که گفتن رو نداشتم میگم چرا اینجوری شده

سلام عزیزم بچت دوماهگی واکسن‌زدی براش باوجودیکه‌زردی‌داشت اشکالی نداشت؟تو دوماه ایناچک‌کردی‌ببینی ز ...

چرا عزیزم زدمالبته زردی خون بچه ی من کم بود و چهره اش فقط زرد بود

دکترش نگفت نزنم براش

بله زردی درمان نشه عواقب بدی دارهمرسی ک تجربه تون گفتیدلطفا با دارو محلی هم درمان نکنید چون بشدت آلر ...

واقن داروختی محلی بدرد نمیخوره، من خواهرم زردی داشت مادربزرگم نزاشتن ببرنش دکتر گفتن خودمون دارومیدیم و ..... زردی توخونش رفت و فلج شد و دوازده سالگیم از دستش دادیم، سراین موضوع بچم ک زردی داشت مادرشوهرم میگفت نبرش انقد دکتر گفتم من یبار ب چشم خودم دیدم خواهرمو دیگ نمیخوام اون اتفاقا برام‌پیش بیاد دکتر یچیزی حالیشه ک شده دکتر دیگه.

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
بچه ی منم ۱ شبانه روز بستری بود وقتی دیدن همه چیزش نرماله مرخص شد اصلا نگران نباشه همه ی بچه ها زردی ...

بچه ی من ۸روز بیمارستان زیر دستگاه بود تو خونه هم ۴روز دستگاه اوردیم براش

یه چیز خیلی مهمی که میخواستم تو این تاپیک بگم اینه که به هیچ عنوان و به هیچ عنوان به نوزادتون جوشونده و دمنوش و داروی گیاهی ندید ....

از خودتون دکتر بازی در نیارید...

مورد بوده به نوزاد چند روزه برای رفع زردی جوشونده دادن و به خاطر مسموم شدن خونش ، ایست قلبی کرده و مرده ، فرض کنید نوزاد یه هفته ای به خاطر حماقت مادر و مادربزرگش مرده...

حتماً بهترین و عاقلانه ترین مار مراجعه به پزشک هست.

...I got this feeling in my SOUL