2777
2789

مادرا حتی دلشون نمیاد فرزندشون کوچکترین اسیبی ببینه پس خدایی که خودشو مهربانتر از مادر معرفی کرده چجوری میتونه عذاب کشیدن بندهاشو ببینه؟؟

یچیزی این وسط درست نیست

همه چی 32 یک ماهی ساعت 25 و 61 دقیقه حل میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه میگن خدا هر بنده شو بیشتر دوست داشته باشه بیشتر اذیتش میکنه 

کدوم پدر و مادری اولادشو اذیت میکنه 

اتفاقا پدر و مادرا اولاد ناخلف و بیشتر از خلف دوست دارن و حمایتش میکنن

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

این عذاب هایی که میبینیما همشون قبلا خدا خودش گفته همشون از نشونه های سال های ظهور منجیه. خدا خودش وعده داده انقدر بلا و ظلم و گرفتاری و مریضی و مرگ روی زمین زیاد میشه تا مردم همه یه منجی(نجات دهنده) بخوان و منتظر منجی بشریت باشن تا اکثر مردم نفهمن بلایا بیشتر و ظهور هم دورتر خواهد شد...

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

عزیزم درکت میکنم ولی ببین مثلا مادر من خیلی مهربونه و نمیخواد من دوره پریودی سختی داشته باشم ولی دارم مثلا الان خیلی سردمه ولی ایا بخاطر من میشه زمستون یهو تابستون بشه؟نه هر چیزی روندی داره که باید طی بشه اره مامانا تمامشونو میذارندبرا خوشبختی بچه هاشون ولی وقتی من میگم من عاشق شدم و همین پسرو میخوام دیگه تایجایی میتونه راه درستو بمن نشون بده نهایتا ول میکنه میگه زندگیه خودته تصمیم خودت منظورم اینه ماها هستیم که خودمون یچیزاییو دعوت میکنیم خدا عقل داده و هزارتا راه ولی یوقتایی واقعا کنار می ایسته چون ما نمیخوایم دخالت کنه

منم دیشب همینو میگفتم تو تاپیکم ولی بهم گفتن خدا خودش برنامه چیده و از این حرفا

جواب منطقی نیس اخه چجوری میتونه ببینه که یک بچه حتی غذا نداره بخوره چه برسه چیزای دیگه

این عذاب هایی که میبینیما همشون قبلا خدا خودش گفته همشون از نشونه های سال های ظهور منجیه. خدا خودش و ...

کدوم والدینی حاظرن ببینن که بچشون تو گشنگی شبو میگذرونه یا هزاران چیز دیگه که تو جامعه داریم میبینیم یچیزی این وسط درست پیش نمیره

عزیزم درکت میکنم ولی ببین مثلا مادر من خیلی مهربونه و نمیخواد من دوره پریودی سختی داشته باشم ولی دار ...

منطقی بود اما اخه چرا این همه ظلمو نمیبینه چرا به مظلوما اهمیت نمیده و اینکه چجوری حاظره ببینه که بندهاش تو اتش جهنم نابود شن اره اشتباه از ما بوده ولی وقتی یک اشتباه میکنیم مادرمون میبخشه دیگه

منطقی بود اما اخه چرا این همه ظلمو نمیبینه چرا به مظلوما اهمیت نمیده و اینکه چجوری حاظره ببینه که بن ...

عشقم بیشتر مطالعه کن همه جواب خیلی روشنه دنیارو سخت نگیر به همه سوالات میرسی مخصوصا اون ظلمی ک میگی و اون جهنم کاذب