2777
2789

خانوما خیلی دلم میخاد مرغو خوشمزه بپزم …مجلسی

شما چه جوری میپزین؟

من پیاز نگینی تفت میدم سیر رنده شده هم داخلش تفت میدم بعد ادویه و رب و هویج حلقه ای هم تفت میدم…مرغ هم که قبلش توی روغن سرخ کردم بهش اصافه میکنم و اب میریزم میذارم بپزه…الان این روش درسته؟؟؟اینکه اول مرغو جداگونه بپزم با پیاز بهتر نیس؟؟تازه کارم

توی نت سرچ کردم بعضی روش ها خیلی پر دردسره مثلا مزه دار میکنن مرغو میذارن یخچال بمونه شب تا صبح.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن گلم همین روش خوبه اگ همه چی اندازه باشه مرغو خوب شرخ کرده باشی و بزاری جا بیفته.. اگ مزه فلفل دلمه رو دوس داری چندتا برش  فلفل بنداز ، زعفران دم کرده بریز

 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مرغ و با اب پیاز و زعفرون و ادویه بذار چندین ساعت طعم دار بشه 

بعدش مرغ رو کامل سرخ کن

توی ظرف دیگه پیاز خلالی رو سرخ کن طلایی ک‌شد فلفل دلمه و هویج خلالی اضافه کن تفت بده بعدش ادویه نمک فلفل و رب و تخم گشنیز اضافه کن خوب سرخ کن و ی لیوان بریز به جوش ک اومد زعفرون و کره یا روغن محلی بذار و روشونم مرغاتو بچین و بذار بپزه و جا بیفته

مرغ میزارم اول سرخ شه بعد مواد بهش اضافه میکنم میزارم با آب مواد بپزه بعد که داشت آبش تموم میشد یکم بهش آب اضافه میکنم قبلش رب میزنم

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
ن گلم همین روش خوبه اگ همه چی اندازه باشه مرغو خوب شرخ کرده باشی و بزاری جا بیفته.. اگ مزه فلفل دلمه ...

میشه زعفرون دم کرده رو الان که داره میپزه بریزم داخل آبش؟؟یا حتما باید موقع سرخ کردن باشه

من اگه مرغو قبل از ابپز کردن تفت میدی اصلا دوست ندارم چون روی مرغ لاستیکی میشه. من مرغو با پیازو سیر و هویج و فلفل دلمه ابپز میکنم . نه اینکه له بشه. بعد سرخش میکنم بعدتو همون ماهیتابه رب تفت میدم یکم زعفرونم میزنم اب مرغی که اب پز کردم میریزم رروشون زیرش کم میکنم یه سس غلیظ خوشمزه تحویل میگیری خواستی هویجا و فلفل دلمها چندتا بریز توش موقع سرخ کردن

من اول مرغ رو تفت میدم با زردچوبه و فلفل سیاه تو روغن بعدم یه پیاز یا دوتا درسته کنارش تفت میدم بعدم رب میزنم بعدم هویج و فلفل دلمه اضافه میکنمو نمک و آب خیلی کم میریزم وقتی پخت روش  زعفرون دم کرده و کره آب شده میریزم وآبش هم مثل سس شده اونموقع یکم میریزم روش اینو با باقلا پلو میذارم 

من مرغو زردچوبه و نمک میزنم سرخ میکنم .  بعد میزارم کنار .  پیاز و سیر رو رنده میکنم چون اینطوری خوشمزه تر میشه به نظر خودم  زوغن میریزم تو قابلمه پیاز و سیرو اضافه میکنم  یکم که سبک شد زردچوبه . فلفل سیاه  و ادویه مرغ میزنم  بعد که قشنگ ادویه با پیاز قشنگ سرخ شد رب میزنم اب میریزم مرغ سرخ شده رو میچینم داخلش خیلی خوشمزه میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز