2777
2789
عنوان

ای خدا چرا بعضی‌ها انقد بی فکرن و بی مسئولیت????

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 28 پست
پس شماهم مثل من شدید    

نمیدونم طلبکارن خون باباشونه ارث پدریشونه چیشونه 

بابابزرگ من یه ادامس دست من نداده عید دیدنی برقارو خاموش میکنه خونش نریم کم مامانمو دوران ازدواجش و اوایلش عذاب دادن حالا هی میتقانن ، کلا ۱۰۰ تومن از یارانمون مونده بود میخواستیم بریم دکتر اونم این گرفت

میان استخوان های خُرد شده ایم ، اما امید تقلا میکند برای روییدن . . ( : 🤍🌱
پس شماهم مثل من شدید    

عزیزم این جور موقع ها رودربایستی فایده نداره باید بهش بگی

مثلا موعد چکمون اومده شما گفتید ۱ روزه 

یا حالا یه چیز دیگه بگی تا حساب کار دستش بیاد

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

50میلیون دادی روت نمیشه بگیری 

من فک کردم 50هزار تومنه 

خجالت نداره زنگ بزن بگو پولمو میخام عجبببببببب

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

میخوام یک چیزی بگم امیدوارم به کسی بر نخوره 

بجز به اقوام و افراد درجه اول قرض ندید قرض هم نگیرید 

هر کسی تو فامیل و آشنایان مورد اعتماد انقدر اعتبار داره که قرض کنه چرا باید به غریبه رو بزنه ؟ 

انقدر دیدم مردم پول صرفه جویی و سر صبح تا دیر وقت کار کردنمون رو گرفتن و خرج مانیکور و ناخن کار و تولد و مسافرت تفریحی کردن زده شدم 

50میلیون دادی روت نمیشه بگیری  من فک کردم 50هزار تومنه  خجالت نداره زنگ بزن بگو پولمو می ...

نه خجالت نداره بهش زنگ زدم گفتم ولی برام شد درس عبرت دیگه از این کارا نکنم

میخوام یک چیزی بگم امیدوارم به کسی بر نخوره  بجز به اقوام و افراد درجه اول قرض ندید قرض هم نگی ...

گفتم که فامیل درجه یک ولی من از بدقولی اش ناراحتم و کاشکی خودشو جای من بذاره

ببین من مامانم ۲ میلیون از یکی از فامیلامون که وضعش توپ و عالیه قرض گرفت و بهش گفت فلان تاریخ پس میدم(مامانمم برا قرض خیلی دقیق و حساسه و حتما پس میده) خلاصه فامیلمون یک هفته بعدش و قبل از تاریخ مشخص شده شروع کرد زنگ زدن که نیاز دارم سریع واریز کن 😂 در صورتی که میگم که این فامیلمون  پنج شیش تا خونه داره ماشین خارجی زیر پاشه خلاصه وضعش توپه شغلش کلا پر درامده و به خانواده زنش هم خیلی کمک میکنه، دیگه بابام سریع پولشو پس داد به اون تاریخ هم نرسید اصلا😂 حالا تو که دیگه جای خود داری اصلااااا زشت نیست زشت کاره اونه که هنوز پولتو پس نداده هر روز بهش زنگ بزن بگو نیاز دارم اگر نداد برو در خونش اصلا به این فکر نکن که فامیله درجه یکه، فامیل ماهم درجه یک بود

ای وای بر این صبر بی صدای ما…