2777
2789

سلام دوستان همونم که تاپیک زدم همکلاسی دانشگاهم بهم پیشنهاد داد قبول نکردم ولی خیلی سر لج افتاد مثل قبل خیلی اذیتم نمیکنه فقط همش سعی میکنه منو ضایع کنه نمیدونم چی شد ولی ناخواسته ازش خوشم اومد اول محل ندادم گفتم بچگی ولی خیلی زود احساساتم بیشتر شد نمیخوام دانشگاهم و با نفرت و اینکه درسام افت کنه بگذرونم هر کاری میکنم نمیتونم بهش فکر نکنم وقتی وارد کلاس میشه حس میکنم قلبم داره منفجر میشه نمیدونم چیکار کنم ترم اولی هم نیستم نگران باشم زودی تمام بشه نمیخوام هم بهش بگم چیکار کنم آخه چطوری فراموشش کنم همینجوریش باید کار پاره وقت پیدا کنم کلی مشکل دارم نمیخوام این‌یکی هم بهش اضافه بشه😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
اول پیشنهاد داد رد کردی حالا دوستش داری؟ خوب با رفتارت بهش نشون بده علاقه داری خیلی سخت نکن برای خ ...

راستش رد کردم چون حس کردم داره شوخی میکنه درست هم حس کردم داشت سربه سرم میزاشت 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.