2777
2789
عنوان

همراه برای سزارین واجبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3007 بازدید | 49 پست
عزیزم،قربونت برم چقدر مهربونی ❤

خدانکنه🥺❤️

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان خصوصی کارهای شخصیتتو انجام میدن حتی بخوای برات لگن میارن یا میبرنت حموم شوهرت پیشت بمونه کافیه. بچتم تونستی ی جا بزار بمونه نیاد بیمارستان 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اسی منم دو هفته دیگه سزارین دارم درکت میکنم خیلی سخته ولی من جای شما باشم پرستار میگیرم جای اتاق خصو ...

ممنونم از پیشنهادت . فکر خوبیه . ولی میخوام بدونم پرستار کامل پیشم می مونه یا نه 

گفتم که کسی رو ندارم غریب غریبم 😊 حتی برای نگه داشتن دخترم 

اسی من مادرم گفته در حد سه روز میتونم بمونم منم شهر غریبم خانواده شوهرم نیستن بچه مدرسه ای هم دارم از الان بغض کردم چقدر من بی کسم خونه پدرومادر نمیتونم برم بخاطر مدرسه الان فهمیدم شرایط شما سخت تره

خدانکنه🥺❤️

🌹🌹🌹

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بیمارستان خصوصی کارهای شخصیتتو انجام میدن حتی بخوای برات لگن میارن یا میبرنت حموم شوهرت پیشت بمونه ک ...

بچه رو کجا بزاره کسی که معرفت داره بچه نگه داره بیمارستانم میومد با طفلکی بچتون جایی نزارین همون پیش پدرش باشه

حالا طبق شرایط تصمیم بگیر ولی خب کسی باشه خیلی بهتره 

خودم به همسرم گفتم تو فقط دخترمومو نگه دار من ۱ شبه . ان شاالله که خدا کمکم میکنه ۱۰۰ در صد . ولی اونم نگرانه 

من گفتم سری قبل خیلی خوب بود حتی نذاشتند مادرشوهرم که همراهم بود دستمو بگیره از تخت بیارتم پایین همه کارو خودشون کردند . فقط از شیردهی و تنهایی میترسم . حتی بچه رو پرستارها میبردند پوشکش رو عوض میکردندو میاوردند .میخوام اطمینان به همسرم بدم که خیالش راحت باشه ولی خودم میترسم از ریسکش 

اسی من مادرم گفته در حد سه روز میتونم بمونم منم شهر غریبم خانواده شوهرم نیستن بچه مدرسه ای هم دارم ا ...

خیلی سخته . خداروشکر کن همون ۳ روزم میان 

خانواده من حتی نمیدونند من چند ماهمه نزدیکم هستیم . کلا خیلی بی مهرو بی عاطفه هستند . ولی من برای همه شون بودم از دل و جون مایه گذاشتم براشون الان اصلا نه حالی میپرسند نه یکوقت بگن چیزی میخوای برات درست کنیم . تو ویارو حالت تهوعمم بهم میگفتن تو مادربزرگمونو ببر دکتر . که وقتی گفتم اخه من چطوری ببرمش با ۱ بچه باهام قهر کردندو بلاکم کردن  

خداروشکر کن . از تو بدترم هست که من باشم 

عزیزم الهی بسلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن معجزه بشه باردار بشم  اگه تهران هستید من حاضرم ب ...

ممنونم عزیزم از محبتت . ان شاالله باردار بشی به سلامتی و به زودی مطمین باش  دیگه همش به یادتم و برات دعا میکنم 

ممنونم عزیزدلم ممنونم از محبتت . تهرانم گلم . ان شاالله خدا به وسعت قلب بزرگت بهت بده 

قربونت عزیزم ممنون❤️

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔