2777
2789
عنوان

همراه برای سزارین واجبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 49 پست

کدوم شهری

اگه بندرعباسی من میام پیشت

چون مامانم سز بود میدونم چقد سخته

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔

عزیزم خیلی اذیت میشی اتفاقا من دیروز کلاس بودم راجب همین موضوع حرف میزد میگفت کسیکه سزارین میشه بیشتر از کسیکه طبیعی میاره به همراه خوب نیاز داره،طبیعی دردات تموم میشه خودت تقریبا میتونی سرپابشی اما سزارین حتی نباید تا یروز سرت رو بلند کنی باید یکی باشه کارای بچه رو انجام بده کارای خودتو انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی بسلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن معجزه بشه باردار بشم 

اگه تهران هستید من حاضرم بیام همراهت خدا شاهده تعارف نمیکنم 

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
اگه بیمارستان خصوصی بری ک همه کاراتو خودشون انجام میدن  فقط شوهرت بیاد اگه آبی چیزی خواستی بده ...

دخترمو چه کار کنم ؟ میذارن اونم بیاد بیمارستان بمونه ؟ 

اره بیمارستان خصوصی هستم . خداییش هم خیلی رسیدگیشون خوبه . 

خب همراه باید باشه شما تا 12 ساعت سوند داری ولی بعدش  که از تخت میای پایین باید کسی کمکت باشه ب ...

سری قبلم همین بیمارستان بودم پرستارهای خیلی خوبی داره برای پایین اومدن از تخت خیلی کمکم کردند 

اره صددرصد نیاز و پیشنهاد همسرت بهترینه با اون از همه راحت تری

بچتم یه روز بسپار به یکی 

تنها با شکم بخیه خورده چطور میخوای بچه رو جا به جا کنی بعدش چطور بدون کمک پا شیی.....

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
کدوم شهری اگه بندرعباسی من میام پیشت چون مامانم سز بود میدونم چقد سخته

عزیزم،قربونت برم چقدر مهربونی ❤

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
گفتم که پر کس و بی کسم . ۴ تا خواهر دارم . مادر دارم .  البته مادرم بخوادم بیاد تواناییشو ندار ...

اسی منم دو هفته دیگه سزارین دارم درکت میکنم خیلی سخته ولی من جای شما باشم پرستار میگیرم جای اتاق خصوصی دو شب و روز میگیرم اونیکی بچه هم کامل پیش شوهرت بمونه

بله خیلی واجبه من خواهر شوهرم پیشم موند شیاف برام میزاشت نوار عوض میکرد دستم می‌گرفت بلندم میکرد ب ب ...

همه این کارهارو پرستارها برام انجام میدادند سری قبل فقط برای شیر دهی و تنهایی میترسم