2777
2789
عنوان

مگه به اسیری گرفته شدیم؟؟

448 بازدید | 33 پست

نه اختیار اموالمون رو داریم!

نه میتونیم راجب زندگیمون راحت تصمیم بگیریم!

نه رشته تحصیلی، نه شغل، نه ازدواج ،حتی بچه...

نه لباسی رو که دوست داریم میپوشیم

نه میتونیم هر جا دوست داشتیم بریم

خیلی جنگیدم واسه زندگی که دوست داشتم

نشد!

قبول کنید ما زن علیه زن هستیم!

قضاوت میکنیم،توهین میکنیم،حسادت میکنیم!

خواهر با خواهر!

مادر شوهر با عروس!

جاری،خواهر شوهر،همکار،دوست...

قبول کنید این ما و تفکر ماست که نمیزاره پیشرفت کنیم

چرا حقوق ابتدایی یه انسان رو نداریم؟

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️

الان از دست خانماگله مندی؟ 

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان از دست خانماگله مندی؟ 

بله

چون فکر میکنم اگر هر خانمی به ارزش های وجود خودش واقف باشه،اگر بایسته و حق و حقوق خودش رو بخواد 

اگر به جای خاله زنک بازی به همجنس خودش ارزش قائل باشه

جامعه هم مجبور میشه حقوق انسانیش رو بهش برگردونه

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️

کلا انسان تواین دنیا محدوده.

زن و مرد نداره

حالا فکر میکنی آقایون مثلا هر رشته و شغلی که دوست داشتن رو دارن؟ 

یامثلا محل زندگی و میزان درآمد ! 

واقعا چنددرصد انسانهاهمه چیز طبق دلخواهشونه؟

والله پیش رئیس جمهور آمریکاهم بشینی میناله😂😂

شما رو نمیدونم اما من به عنوان یه زن متاهل کاملا اختیار زندگیم رو دارم

من هم متاهل و مادر هستم.خداروشکر هیچ وقت هم با محدودیت مواجه نبودم.

اما چقدر دنبال علایق قلبی خودتون رفتین؟

عمیق فکر کنید ما زنها قربانی محدودیت ها هستیم

بعضی از خانما اونجا ظالم بودنشون رو نشون دادن که شدن همسر دوم یه مرد.... بله زن علیه زن میشه دیگه

(بجز موارد استثنا البته) 

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

کلا انسان تواین دنیا محدوده. زن و مرد نداره حالا فکر میکنی آقایون مثلا هر رشته و شغلی که دوست داشت ...

خیلی خوشم میاد وقتی میبینم آقایون چقدر هوای همو دارن،ما خانم ها چی به نظرت؟

ببنید هر کسی به اقتضای زمان مجبوره یه انتخاب هایی بکنه اما اینکه چقدر محدود شده مهمه

شاید تو خانواده شما اینجوری باشه

اما من نه دوران مجردی محدود بودم نه الان که متأهل هستم و مادر هم هستم.

هر چیزی که حقم بوده به نامم هست.

هر چیزی هم که بخام میخرم 

هر جایی بخام میرم.

هیچ حس محدودیتی نکردم

اگر هم آرزویی دارم که بهش نرسیدم از کم کاری خودم بوده نه محدود بودن 

کلا انسان تواین دنیا محدوده. زن و مرد نداره حالا فکر میکنی آقایون مثلا هر رشته و شغلی که دوست داشت ...

👌

بعضی از خانما اونجا ظالم بودنشون رو نشون دادن که شدن همسر دوم یه مرد.... بله زن علیه زن میشه دیگه ( ...

بله خوب اینم یه مورد هست.

چرا هیچ وقت قانون تک همسری تصویب نشده؟؟

من هم متاهل و مادر هستم.خداروشکر هیچ وقت هم با محدودیت مواجه نبودم. اما چقدر دنبال علایق قلبی خودتو ...

شرمنده عزیزم 

اما خودم به شخصه اگه به علایق و رؤیاهام نرسیدم

از بی عرضه گی خودم بوده🤦‍♀️