2777
2789
عنوان

روز سوم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 44 پست
حالا من توضیحات پرستار یادم رفته .فکر کنم باید بیمارستان زنگ بزنم اگه جواب بدن‌.

اره حتما زنگ بزن اینجوری خیالت راحت میشه

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستانی که من رفتم هم میگفتن بعد انتقال جارو برقی نکشین .پله ممنوعه.خوابیدن به شکم ممنوعه میگفتن ...

به ماهم همینارو گفتن ولی از چپ بلند شدن رو نه

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
بیمارستانی که من رفتم هم میگفتن بعد انتقال جارو برقی نکشین .پله ممنوعه.خوابیدن به شکم ممنوعه میگفتن ...

شما کجا رفتی من ابن سینا میرم

من شهر خودمون رفتم عزیزم.آره هر بیمارستانی یه چیز میگن ولی به صورت کلی باید استراحت کرد.

اره ‌‌ایشالا که هرچی صلاحه پیش بیاد

اره ‌‌ایشالا که هرچی صلاحه پیش بیاد

سلام شما ازمایش دادین؟ نتیجه چی شد؟

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹  
سلام شما ازمایش دادین؟ نتیجه چی شد؟

سلام منفی شد گلم. میخوام برای سومین بار انتقال بدم😔

سلام منفی شد گلم. میخوام برای سومین بار انتقال بدم😔

انشالاه عزیزم اینسری جواب میگیرین

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹