2777
2789
عنوان

روز سوم انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال عزیزم شما قبل از انتقال از روز سوم پریودی قرص ال دی خوردی؟

ماه قبل شروع سیکل اره عزیزم ولی وقتی پری شدم استرادیول رو از روز سوم شروع کردم

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
برای منم دعا کن .من تو صف انتقالم.

ی خانمی اینجابودب کسایی که انتقال داشت یامشکل نازایی داشتن  میکردکه چیکارکنن برای خودم کمک کرد

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
ماه قبل شروع سیکل اره عزیزم ولی وقتی پری شدم استرادیول رو از روز سوم شروع کردم

من یازده روزه پانکچر شدم ولی جنین ندارم که ماه آینده انتقال بدم .گفتن از روز سوم پریودی ال دی مصرف کنید ولی من که جنین ندارم .موندم این ماه ال دی بخورم یا نه .البته تو نسخه ام ال دی نبود ولی تو برگه شرح حال بعد از پانکچر نوشته مصرف بشه.

من یازده روزه پانکچر شدم ولی جنین ندارم که ماه آینده انتقال بدم .گفتن از روز سوم پریودی ال دی مصرف ک ...

میخوان سرموقع پری بشی که دوباره برات سیکل پانکچر رو شروع کنن. تخمک اهدایی که نمیخوای؟؟ 

کی وقتش میشه یکی به منم بگه مامان؟ 😢 میشه یه صلوات مهمونم کنی به حاجتم که مامان شدنه برسم❤️
ی خانمی اینجابودب کسایی که انتقال داشت یامشکل نازایی داشتن  میکردکه چیکارکنن برای خودم کمک کرد

خب؟ 

مثلا چیکار کنیم؟

مشکلتون ومیپرسیدومیگفت اینجابهم نگفت توواتس آپ بهم توضیح داد

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
نه تخمکام فریز شدن ۲۰ تا تخمک داشتم ولی شوهرم نتونست نمونه بده واسه همین فعلا مونده .

اها فکر کردم هیچی نداشتی. تا اون موقع همسرت نمونه میده دیگه. جنین هم برات تشکیل میشه. به امید خدا زود مامان میشی.