2777
2789
عنوان

دخترم تب داره

227 بازدید | 21 پست

سلام نمیدونم چیکارکنم ازاول مهرتاالان دخترم ۶و۷بارسرماخوردگی گرفته ۱۱ماهشه تازه خاس خوب بشه بازازدیروزعصربدنش داغ بودتب کردبهش قطره استامینوفن دادم ساعت ۱نیم بزورخابیدبازالان حدودیک ساعتی بیدارشده روپامه بدنش یکم داغه فقط تب تنها چیکارکنم ببرمش صب دکتر؟ای خدادارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ب همین دلیل بیدارم الانم.

دخترم تب داره 4سالو نیمس

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
چراتب کرده؟

سرما خوردس🥺شیاف زدم واسش تا عصر ببرمش دکتر

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
سابق عفونت ادراری  داره میترسم ازاون نباشه بخداکلافه شدم هیچی نتونستم بخابم خدایاچقدسخته بچه مر ...

نگران نباش استرسم نگیر،احتمالا کامل کامل درمان نشده،باز بگو ازمایش بنویسن براش،نصفه کاره وقتی فکر کردی خوب شده دارو دادن قطع نکن،اصلا ببین چی باعثشه،به پوشکش حساسه،ابی که شستیش سرد بوده،پهلوش سرما خورده؟نگران نباش من خدای بی تجربگی بودم اما یاد گرفتم به پسرم به بدنش به عاداتش گوش بدم،الان۲سالشه اخماش بره تو هم میفهمم چشه وچرا

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

سلام عزیزم    نمیدونم چه مریضی کوفتی پخشه تا خوب میشی باز چند روز بعد مجدد میگیری . پسر منم طفلی همش مریض میشه بیچاره شدم دیگه 

عزیزم آب میوه ی طبیعی شربت سنستول  هرروز بهش بده تا ایمنی بدنش بالا بره  دکتر بهم گفت 

فردا بنظرم ببر یه چک بکنه خدایی نکرده عفونی نشه 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736