2777
2789
عنوان

برم یا بمونم

236 بازدید | 16 پست

خونم ۴۷ متره یه دختر دوساله دارم نزدیک خانواده ها هستم بابت  کوچیکی خونه خیلی اذیت میشم یه خونه دیدم صد متری به پولمونم میخوره ولی یکم از خانواده ها دور میشم مثلا پیاده نیم ساعت راهم میشه ماشین نداریم

و اینکه مهم ترین مسئله ای که فکرمو مشغول کرده تنهاییمه همسرم صیح ده یازده می‌ره سرکار شب دیروقت میاد مثلا الان هنوز نیومده آرایشگره 

بنظرتون برم یا بمونم همینجا کوچیکترشو پیدا کنم

اینطرفا خونه گرونه پولمون به خونه بزرگ به همون منظقه میرسه که یکم دوره اگه بخوام اینجا خونه بگیرم نهایت ۶۰متری میتونم بگیرم

چیکار کنم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هرروز میری خونه مامانت؟!

منم خونم دورتر شد و بزرگتر ولی من معتدل میرم و میام.‌هرموقع بخوام برم یا بابا‌م یا داداشم میگن میایم دنبالت نگن هم من اسنپ میگیرم.

وابسته نباش

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
حتما برو هرروز هرروز که خونه ی پدر و مادرت نمیری. یکم دور باشی اتفاقا تنوعه با بچه ات یه آب و هوایی ...

الانم که نزدیکم دیر دیر میرم ولی موندم اکه یه روز دلم گرفت تنهایی چیکار کنم 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

برو 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
یعنی هرروز میری خونه مامانت؟! منم خونم دورتر شد و بزرگتر ولی من معتدل میرم و میام.‌هرموقع بخوام برم ...

اتفاقا دیر دیر میرم خونه مامانم پیاده دو دقیقه راهه اما هفته ای یبار میرم 

از این میترسم تنهایی تو شهر غریب اگه دلم گرفت یا مشکلی پیش اومد تنهایی چیکار کنم یا دخترم که اینحا با دخترخاله هاش و دختر داییش بازی میکنه اونجا چیکار کنه صبح تا شب 

الانم که نزدیکم دیر دیر میرم ولی موندم اکه یه روز دلم گرفت تنهایی چیکار کنم 

ببخشید ولی خیلی مسخره اس. خب دلت گرفت پاشو با اتوبوس برو یا پیاده هم بگرد هم برو خونشون. دلت گرفت برو بیرون دوتا خرید کن دلت باز شه. ما از خانواده هامون ساعت ها دوریم مگه دلمون نمیگیره؟ ولی اگه قرار بود انقدر بچسبیم بهشون چرا ازدواج کردیم؟

به نظرم برو.خونه مهمتره.من ۱۰۰ کیلومتر دورم از خانواده ام،ولی برام مهم نیست.چون آخر هفته ها وقتی میر ...

اخه من همسرمم نیست صبح تا شب دیروقت تنهام

یه روز دوروز نیست که چندساله

اخه من همسرمم نیست صبح تا شب دیروقت تنهام یه روز دوروز نیست که چندساله

خب اره سخته خدایی‌.من همسرم ساعت چهار میاد خونه

خودت بهتر میدونی شرایطو.اگه میبینی عادت داری بری پیش خانوادت همون ۶۰ متری رو بخرید

اتفاقا دیر دیر میرم خونه مامانم پیاده دو دقیقه راهه اما هفته ای یبار میرم  از این میترسم تنهای ...

اوووو مگه میخوای بری به شهر دیگه. خب تاکسی میگیری میری دیگه. 

بچه ات هم یاد میگیره با خودش بازی کنه مهد میبریش خانه بازی و...

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
ببخشید ولی خیلی مسخره اس. خب دلت گرفت پاشو با اتوبوس برو یا پیاده هم بگرد هم برو خونشون. دلت گرفت بر ...

تاحالا تنها نشدم اولش با مادرشوعرم زندکی کردم بعدش با داداشم و ابحیم و مامانم الان نمیدونم چیکار کنم انکار یه ترسی از تنهایی و دلگیری دارم خودم خودمو یه جوری سرگرم میکنم دخترم چی