الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چله سوره حشر برداشتم… انشالله هرکی این پیامو میخونه گوشش تمیز باشه و ب حاجتم برسم❤️❤️هرکی خوند لا ...
ینی چی گوشش نمیز باشه
خدایا بابت تک تک مهربونیات ممنونم...اگر خیلی از اتفاقا نبود نمیفهمیدم کیم♥️💫....بعضیام انگار از وحشی فرار کردن😂😉لطفا تا وقتی نظر نخواستم نظر ندین...حوصله کل کل ندارم
اینستا سرچ کنید خیلی ها با روش ایشون باردارشدند عالیه..شاید تو نت هم سرچ کنی باشه...ایشون ماما هست و ...
ممنون از راهنماییت عزبزم،فقط یه سوال؟ فقط درمورد مشکلات خانماهست؟یا درمورد اقایون هم داره؟اخه من۵ تا سقط داشتم.مورفولوژی همسرم خیلی پایینه.البته حرکتش هم خیلی ضعیفه ولی خب به هرحال باهر بدبختی بوده ۵ بارخودشو رسونده ولی چون مورفولوژی پایینه نمیتونه بارداری ادامه بده و از بین میره.
الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود.. الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏