2777
2789
جسارتا برا بارداریتون از خانم فلورا تاجیک کمک گرفتید؟

نه.کی هستن ایشون؟

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

میشه لطقا هرکی پیاممو میبینه برای اینکه بزودی ی بخت خوب نصیبم بشه صلوات بفرسته😥💙

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تاحالااز چله طه حاجت گرفته؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچها اول نیت کنید ونذر نمک کنید به نیت حضرت ابوالفضل  به نیت دلتون 5تا بسته یا. هفت تا هرچقدر ...

من نذر کردم اگه حاجتمو گرفتم نمک بدم ب حرم امام رضا ولی هنوز اتفاقی نیفتاده 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
من چله سوره حشر برداشتم… انشالله هرکی این پیامو میخونه گوشش تمیز باشه و ب حاجتم برسم❤️❤️هرکی خوند لا ...

ینی چی گوشش نمیز باشه

خدایا بابت تک تک مهربونیات ممنونم...اگر خیلی از اتفاقا نبود نمیفهمیدم کیم♥️💫....بعضیام انگار از وحشی فرار کردن😂😉لطفا تا وقتی نظر نخواستم نظر ندین...حوصله کل کل ندارم
اینستا سرچ کنید خیلی ها با روش ایشون باردارشدند عالیه..شاید تو نت هم سرچ کنی باشه...ایشون ماما هست و ...

ممنون از راهنماییت عزبزم،فقط یه سوال؟ فقط درمورد مشکلات خانماهست؟یا درمورد اقایون هم داره؟اخه من۵ تا سقط داشتم.مورفولوژی همسرم خیلی پایینه.البته حرکتش هم خیلی ضعیفه ولی خب به هرحال باهر بدبختی بوده ۵ بارخودشو رسونده ولی چون مورفولوژی پایینه نمیتونه بارداری ادامه بده و از بین میره.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏