2777
2789

سلام دوستان من پارسال بخاطر کنکور از نی نی سایت خارج شدم که درس بخونم گفتم اول بگم که جدید نیستم.😂🖤

امسال قبول شدم اونی که میخواستم رو

یه عالمه کتاب دارم که نو و نوشته نشدن که همشو با قیمت خوب میخوام بفروشم و به شدت به پول نیاز دارم.

لطفا اگه خواستید بهم پیام بدید لیست رو براتون میفرستم.🖤

مَن با دیوانِگی عَجینَم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ممنونم❤ من پشت کنکوری بودم اما تقریبا صفر از مهر شروع کرده بودم 

اهان چه خوب

منم پشت کنکوریم سال اوله که پشت میمونم

پارسال بنابردلایلی نشد که بخونم و معدل و رتبم خیلی بد شد

تا الانم مقدار کمی خوندم چون کندم یکم و خیلی عقبم همزمان با پیش روی مرور هم دارم ترمیم رو هم گذاشتم خرداد

میخواستم بدونم از حالا تا تیر منطقیه به چه رشته هایی فکر کنم (تجربیم)

اهان چه خوب منم پشت کنکوریم سال اوله که پشت میمونم پارسال بنابردلایلی نشد که بخونم و معدل و رتبم خ ...

به همه رشته ها 

من اهل شعار نیستم چیزی که دو و ورم دیدم و میگم 

بستگی به خودت داره از الان هم همیشه زیر ۱۰۰۰ شد هم صد هزار شد . فقط همه چیزو بیخیال شو این چند ماه با کتابات زندگی کن مطمئن باش اونی که دوست داری میشه 🖤

به همه رشته ها  من اهل شعار نیستم چیزی که دو و ورم دیدم و میگم  بستگی به خودت داره از ال ...

الان روزانه بین 8 تا 11 ساعت میخونم مشکلم اینه که سینوسی میخونم و پایم هم یکم ضعیفه

امروز به یکی همینجا گفتم شرایطمو برگشت گفت به زیر 7 هزار اصلا فکر نکن خلاصه به این فکرم انداخت که کلا بزارم کنار

مرسی ازتون امیدوارم منم بتونم امسال به چیزی که میخوام برسم

الان روزانه بین 8 تا 11 ساعت میخونم مشکلم اینه که سینوسی میخونم و پایم هم یکم ضعیفه امروز به یکی هم ...

هفت هزار اصلا رتبه بدی نیست که نا امید شیااا

موفق باشیییی🖤نگران نباش تو فقط کار خودت رو درست انجام بده

هفت هزار اصلا رتبه بدی نیست که نا امید شیااا موفق باشیییی🖤نگران نباش تو فقط کار خودت رو درست انجام ...

مرسی عزیزم همچنین

اره رتبه ی بدی نیست ولی زمین تا اسمون با چیزی که من میخواستم فرق داره

ولی خب واقعیتیه که باید پذیرفت

مرسی بابت پاسخگوییت عزیزدل امیدوارم که موفقیت هات همینطور ادامه دار باشن🌹