2777
2789
عنوان

کیا گواهینامه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 25 پست
دوساله گواهینامه دارم هنوز میترسم بشینم🤣🤣

من ده ساله قبلا رانندگی میکردم با ماشین بالام متعهل شدم ترس دارم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

از جلسه چندم آموزش چیه ؟!! به نظرت خیلی زود نیست ؟! باید وایسی کامل جلساتت تموم شه بعدم حداقل دوماه با یکی جاهای خلوت تمرین کنی بعد بشینی تورو خدا همین جوری سریع تا دو جلسه رفتیم آموزش نشینین پشت فرمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته داری 

ده ساله

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
من ده ساله قبلا رانندگی میکردم با ماشین بالام متعهل شدم ترس دارم

شوهرت غر نمیزنه؟شاید بخاطر اونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب ده جلسه کامل شد آزمون شهری دادم   گواهینامه گرفتم  بعد رانندگی کردم دیگه

بعد از اینکه گواهینامه گرفتی رانندگی کردی یا درحین اموزش هم میتونستی بدون مربی رانندگی کنی

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
نه خیلیییی نترس بودم..اصلا گواهینامه نداشتم همه جا میرفتم..ولی از وقتی بچه دار شدم بسدت استرسی شدم😑 ...

ااااا عزیزم نی نی داری من کاربر قدیمی هستم یادمه شمارو 

با خواهرت عکس میذاشتی 

اسمتم فکر کنم مهنوش بود

همه اونایی که تصادفهای ریز و درشت کردن همه‌اشون گاز و ترمز زیر پاشون بوده

منظورمو متوجه نشدی عزیزم 

خب احتیاط شرط عقله ولی نمیشه به خاطر ترس هیچ وقت رانندگی نکرد باید تمرین کرد تا کنترل کردن ماشین رو یاد گرفت با همون گاز و ترمز  و به مرور اندازه ماشین چشمی دست آدم میاد 

و کلا ماشین میشه جز ای از بدن آدم   همه اینا یکم اعتماد به نفس میخواد  یه مشوق میخواد  که بگه زدی هم فدا سرت 

و تمرین و تمرین