2777
2789
سلام
من 18 ساله و تک فرزند هستم.
همیشه از اینکه مامانم حامله بشه میترسیدم.
ولی الان واقعا آرزو دارم مامانم برام خواهر بیاره!
مامانم 45 سالشه و میدونم که میتونه چون مادر بزرگم داییم رو تو سن بالا بعد از پنج تا دختر آورد!
کاش روم میشد بهش میگفتم اما ...
البته دوست ندارم که قبلا این اتفاق می افتاد بلکه الان و با این اختلاف سن خواهر میخوام.
کسی میتونه کمکم کنه .....؟؟ لطفا......!!!
بعید بدونم بیاره دیگه چون هرچی سن بالا بره تحمل کمتر میشه نگهداری از بچه ودوران بارداری سخته.احتمال خطربرای جنین زیاده.روشدن نداره بگو مامان قصد نداری بچه بیاری.انشالله عروس میشی بچه خودت از تنهایی درت میاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی جان ، اولا در این سن بارداری به صلاح نیست دوما فاصله سنی اینقدر زیاد با خواهر یا برادرت برای شما جز دردسر فایده ای نداره، اگر صبر کنی چند سال دیگه خودت بچه دار شی بهتره
تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
البته من از مامانم همچین چیزی نمی خوام...چون دارم...اومدم تو چون فکر کردم مثلا از زبون یه بچه اینو حرف رو زدی...1%هم احتمال ندادم تاپیک مال یه دختر 18 ساله باشه
ببخشید........
در مصرف آب صرفه جویی کنیم.