2777
2789
عنوان

مادرشوهر

223 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم مشهدمسافرت رفته قبلش خیلی به شوهرم میگف مشهد نمیریدشوهرم چون من قبلش بهش میگفتم من با مامانت هیچ جا نمیام بهش میگف نه مامانش بد مسافرت هست زنگش زدم بش زیارت قبول بگم گف من دیدم محلم نمی‌دید خودم رفتم بعد گف انشالله شما قسمت کنه برید منم گفتم انشالله وگفتم شوهرم اهل مسافرت نیس و اونم گف اره بچتون بزرگتر شدبچم ۲ سالو۶ماهش هس برید منم اینبار با ماشین رفتم شما با هواپیما رفتید منم میام دنبالتون نمیدونم چرا میخاد با ماباید ۲ماه قبل خواهرشوهر رف مشهد نرف دنبالش ۱ ماه قبل دنبال همروسم نرف مشهد فقط میخاد با ما بیاد اینقدر بد مسافرت هس که اعصاب نمیزاره منم شانس ندارم 

ای بابا حالا دعا کن امام رضا بطلبه تااونموقع غصه چیو میخوری فوووقش بگو از محل کار شوهرم دارن میبرن فقط دونفر میبرن

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم از فرداش خبر نداره، ب قول دوستمون دعا کن امام رضا بطلبه برید ان شاالله 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)