2777
2789

با توجه به تاپیک قبلیم   ،به بچه ای که ۸ یا ۹ یا ۱۰ سالشه خوبه که چه هشدارهایی بدیم که بتونن از پس خودشون بربیان ؟  از تجربیات و حرفاتون با بچتون بگید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط گفتم اونجات یه جای شخصیه کسی نباید ببینه و دست بزنه ببین ما بزرگا میپوشونیم نشون کسی نمیدیم ا ...

منم اینا رو بهش گفتم. ولی الان ۹ سالشه. لازم نیست بیشتر از این وارد جزییات بشیم؟

کلاس گزاشتن براشون

قبل مدرسه هم کارگاه جنسی فرستاده بودمش، پناه بر خدا حالا

افراد قزمز و زرد و سبز مشخص میشه، اسم دقیقشون رو باید بدونن نباید هر اسمی گزاست روش

اینکه لمسی مورد پسند نباشع باید چیکار کنن

بعد خصوصی این نواحی نباید کسی ببینه اینک اصلا نباید بگیم  زشتع، نه زشت نیست خصوصیه فقط، نباید ور رفت شی تیز زد باید تمیز بشوره، شو*رت رو عوض کنه دستمال استفاده کنه

منم اینا رو بهش گفتم. ولی الان ۹ سالشه. لازم نیست بیشتر از این وارد جزییات بشیم؟

سلام 

اگه خیلی تو گوش بچتون بخونید باز ازونور بوم میوفته بعد کنجکاو میشه همینکه موضوعی پیش اومد بگید کافیه 

مادران مسئولیت پذیر💚👏

فک کنم شما خیلی دیگه شلوغش کردی

پسرا عادتشونه که وقتی یه پسری خیلی خوشگل و مامانمینا میشه مث دخترا رفتار کنن باهاش

بوس فرستادن و اینکه بهش گفتم خوشگله هم به همین خاطره

انگار یه جورایی مسخره میکنن دوستشون رو

خیلی بزرگش کردی شما

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬
سلام  اگه خیلی تو گوش بچتون بخونید باز ازونور بوم میوفته بعد کنجکاو میشه همینکه موضوعی پیش اوم ...

عزیزم تاپیک قبلی من رو بخون. یه نظری بده. من درباره ی این مراقبت ها مثلا سال پیش با بچه حرف زدم. آیا لازم نیست دیگه دربارشون بهش گوشزد کنم؟ 

فک کنم شما خیلی دیگه شلوغش کردی پسرا عادتشونه که وقتی یه پسری خیلی خوشگل و مامانمینا میشه مث دخترا ...

من  روز اولی که پسرم گفت اصلا پیگیرش نشدم.  ولی امشب مشخص بود واقعا روانش بهم ریخته. چون الان چند روزه مدام دارن تکرارش میکنن. به نظرم اصلا خوب نیست لقب خوشگله رو یه پسر بمونه. 

من  روز اولی که پسرم گفت اصلا پیگیرش نشدم.  ولی امشب مشخص بود واقعا روانش بهم ریخته. چون ا ...

انفاقا منم باشم پیگیر میشم

حق داری

بغلش کن و خیلیاروم بگو هرچی باشه بهم بگو،سعی میکنیم با هم حلش کنیم،،

بزار حرف بزنه برات ،،،من باشم حتی مدرسه هم میرم 

عزیزم تاپیک قبلی من رو بخون. یه نظری بده. من درباره ی این مراقبت ها مثلا سال پیش با بچه حرف زدم. آیا ...

یا خدا الان خوندم بسم الله چه وضع خراب شدههههه 

اره حتما باهاش صحبت کنید راجبش ی بار مفصل و کامل تا قشنگ تو ذهنش بمونه و حتما بهش بفهمونید که باید بهتون اعتماد کنه و اگه اذیت شد بهتون بگه 

یا خدا الان خوندم بسم الله چه وضع خراب شدههههه  اره حتما باهاش صحبت کنید راجبش ی بار مفصل و کا ...

کلا این بچه ی من درون گراست.   خیلی کم پیش میاد اتفاقی بیافته بیاد بگه.  مثلا  همیشه بهش میگم اگه رفتی خونه ی یکی دعوات کردن بیا بهم بگو.ولی اصلا چیزی نمیگه. یا خیلی کم پیش میاد بیاد خبر بده