2777
2789
عنوان

خانوما سکه شد ۲۰ میلیون مهریه چی میگه 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 64 پست
عزیزم سالی چنتا نه !! سالی یک سکه ! همونم اعسار میده و هزارتا بهانه .. اخرش زنه پشیمون میشه و بیخیال

اره ولی اونایی که حقوق ثابت دارن بیشتر میدن شاید دوتا سه سکه بستگی به توانایی مالی داره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=263726657]با چی حال میکنی بگو تاپیک بزنن[/QUOTE❤️

💝

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
🥲باید خودمون آستین بزنیم بالا🤣🤣

اره باید از فردا خودم دست به کار بشم 

الان خوابم میاد نمیتونم 😐😂😂😂

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
[QUOTE=] مهريه ميگه شدم دو ميليارد و خورده اي🤣🤣🤣هِلووو زندگي مجرديييي باي باي شوشوو [/QUOTE] ...

ماشالله🧿🧿🧿چه ارزشمندی😁خونتون کجاس بیام بدزدمت

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ولی دلم به حال اقایون سوخت شما بگین یک سکه  

چرا دلت میسوزه؟ اولا که مردا همون یه سکه هم نمیدن دادگاه هم طرف اون هاست دوما پسرهای مجرد خوش بحالشون شد دیگه کسی نمیتونه مجبورشون کنه زن بگیرن میرن با خراب ها حال میکنن فقط دخترا و زن ها بدبخت شدن زن ها مهریه نمیتونن بگیرن دخترا مجرد  موندن  

هر کی کاربریم رو گزارش بزنه و بترکونه حلالش نمیکنم
اره باید از فردا خودم دست به کار بشم  الان خوابم میاد نمیتونم 😐😂😂😂

😂😂حالا بیا امشب رو بخوابیم.از شنبه

ماشالله  ببین پادشاهی حق توست  دیگه از فردا هر چی تو بگی

اسی به نظرم تاپیک رو ببند الان سیاسی میشه

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
😂😂حالا بیا امشب رو بخوابیم.از شنبه

بمونه بعد عید هوا گرم شه 

وسط سرما حال داریا😂😂😂😂

بمونه بعد عید هوا گرم شه  وسط سرما حال داریا😂😂😂😂

راس میگی‌😂😂.ایشالا بعد عید

چرا دلت میسوزه؟ اولا که مردا همون یه سکه هم نمیدن دادگاه هم طرف اون هاست دوما پسرهای مجرد خوش بحالشو ...

اره ازین لحاظ اره 

بخاطر این گفتم که مرد دیگه جرئت نمیکنه زن بگیره با این اوضاع

خیلیا انتخابشون اینه نرن دنبال روابط گناه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم