2777
2789
عنوان

کمکک رانندگی

132 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه تاپیک قبلی هم زدم راجب رانندگی دیدم خیلی بازخورد نداش گفتم شاید اینبار بیشتر نظر بدین 

بچه ها ببینید حالا که دارم میشمرم حدود 10 یا 11 بار  یا مالوندم به درو دیوار یا خوردم به درو دیوار یبارم زدم به یه ماشین  ولی دلم نمیخواد تسلیم شم به رانندگی محتاجم میشه بهم امید بدین یا راهنماییم کنید یا بگید ببینم شماهم اینطوری بودین؟؟؟؟

من تامیخوام بشینم پشت فرمون خودم تنهایی جایی برم شوهرم یه استرسی بهم واردمیکنه میگه یوقت میزنی به یکی یوقت ماشینو میکوبی یه جا منم تاحالا ازترسم ننشستم تنهایی پشت فرمون بااینکه دست فرمونمم خوبه بخدا اونقدام بدنیس 

ولی تو حالا که نشستی چن بارم ماشینو این ور اونور زدی کوتاه نیا بشین پشت فرمون درست میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تامیخوام بشینم پشت فرمون خودم تنهایی جایی برم شوهرم یه استرسی بهم واردمیکنه میگه یوقت میزنی به یک ...

مرسییی از راهنماییات عزیزم خب نمیتونی یماشین واسه خودت بخری؟؟؟ شاغل نیستی؟ یا مربی چند جلسه باش برداری با ماشین خودت؟؟

قبل از اینکه بخای بمالونی فاصله وزاویه رو تخمین بزن بعد شروع به حرکت کن... 

حواست به کلاچ وترمزت باشه که قبل برخورد توقف کنی ودنده عقب هم موقع دور زدن راهکار خوبیه حتی اگه شده چند بار دنده 1 وعقب بری

قبل از اینکه بخای بمالونی فاصله وزاویه رو تخمین بزن بعد شروع به حرکت کن...  حواست به کلاچ وترم ...

میدونی چیشد اخه تو یه کوچه باریک وارد شدم که پشت سرم ماشین بود از روبه روی کوچه هم ماشین اومد  همزمان مونده بودم چیکار کنم یه طرفه هم بود کوچه گفتم برم پشت یه ماشین که تو پارک بود به ایستم که راهو باز کنم برای پشتی و روبه رویی که اومدم به ایستم ماشین پشت سری بوق زد منم هول شدم دیدم اون رد نمیشه یهوخوردم به ماشین تو پازکه دیدم ای دل غافل اون رد شد یعنی هم هولم کرد هم خوردم به ماشین هم به دوتاشون راه دادم هم اش نخورده و دهن سوخته  راه رد شدنشم باز کردم بیخود بوق زدو  فقط من خوردم این وسط از بوق پشت سری خیلی استرس میگرم نسبت بهاین مردای بیشرف 

میدونی چیشد اخه تو یه کوچه باریک وارد شدم که پشت سرم ماشین بود از روبه روی کوچه هم ماشین اومد   ...

تو جامعه ی ما مردا هنوز به راندگی خانوما عادت نکردن! 

بنظرت اگه تو پشت راننده مرد بودی وبراش بوق میزدی اون بخاطر تو به خودش استرس وارد میکرد که تو رد بشی؟؟؟! مسلما نع! 

موقع رانندگی ریلکس باش وعجله نکن بقیم برات مهم نباشن😈👹😂😂

تو جامعه ی ما مردا هنوز به راندگی خانوما عادت نکردن!  بنظرت اگه تو پشت راننده مرد بودی وبراش ب ...

میدونما خودم اینو هاا ولی اون لحضه خیلییی سخته که ارامشو ادم حفظ کنه احه بد دهنو بیتربیتو بدجنسن حتی اگه پاش برسه به گمونم حمله هم کنن از بس که هار و تکامل نیافتن من خیلی سعی میکنم ارامشو  حفظ کنم اما واقعا نمیتونم به خودم میگم شاید حرفه ای تر شمو بیشتر بشینم وضعیت بهتر شه ولی میترسم تااید همینطور بمونم

میدونما خودم اینو هاا ولی اون لحضه خیلییی سخته که ارامشو ادم حفظ کنه احه بد دهنو بیتربیتو بدجنسن حتی ...

اگه بترسی وعجله کنی هیچ وقت حرفه ای نمیشی

باید تمرین کنی ودرکنارش اروم باشی ودر لحظه حرکت درستو بزنی

اگه بترسی وعجله کنی هیچ وقت حرفه ای نمیشی باید تمرین کنی ودرکنارش اروم باشی ودر لحظه حرکت درستو بزن ...

خیلی تلاشمو میکنم چه ذهنی چه عملی امیدوارم موفق شم ازت ممنونم