بچه ها من یه تاپیک قبلی هم زدم راجب رانندگی دیدم خیلی بازخورد نداش گفتم شاید اینبار بیشتر نظر بدین
بچه ها ببینید حالا که دارم میشمرم حدود 10 یا 11 بار یا مالوندم به درو دیوار یا خوردم به درو دیوار یبارم زدم به یه ماشین ولی دلم نمیخواد تسلیم شم به رانندگی محتاجم میشه بهم امید بدین یا راهنماییم کنید یا بگید ببینم شماهم اینطوری بودین؟؟؟؟
من تامیخوام بشینم پشت فرمون خودم تنهایی جایی برم شوهرم یه استرسی بهم واردمیکنه میگه یوقت میزنی به یکی یوقت ماشینو میکوبی یه جا منم تاحالا ازترسم ننشستم تنهایی پشت فرمون بااینکه دست فرمونمم خوبه بخدا اونقدام بدنیس
ولی تو حالا که نشستی چن بارم ماشینو این ور اونور زدی کوتاه نیا بشین پشت فرمون درست میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل از اینکه بخای بمالونی فاصله وزاویه رو تخمین بزن بعد شروع به حرکت کن... حواست به کلاچ وترم ...
میدونی چیشد اخه تو یه کوچه باریک وارد شدم که پشت سرم ماشین بود از روبه روی کوچه هم ماشین اومد همزمان مونده بودم چیکار کنم یه طرفه هم بود کوچه گفتم برم پشت یه ماشین که تو پارک بود به ایستم که راهو باز کنم برای پشتی و روبه رویی که اومدم به ایستم ماشین پشت سری بوق زد منم هول شدم دیدم اون رد نمیشه یهوخوردم به ماشین تو پازکه دیدم ای دل غافل اون رد شد یعنی هم هولم کرد هم خوردم به ماشین هم به دوتاشون راه دادم هم اش نخورده و دهن سوخته راه رد شدنشم باز کردم بیخود بوق زدو فقط من خوردم این وسط از بوق پشت سری خیلی استرس میگرم نسبت بهاین مردای بیشرف
تو جامعه ی ما مردا هنوز به راندگی خانوما عادت نکردن! بنظرت اگه تو پشت راننده مرد بودی وبراش ب ...
میدونما خودم اینو هاا ولی اون لحضه خیلییی سخته که ارامشو ادم حفظ کنه احه بد دهنو بیتربیتو بدجنسن حتی اگه پاش برسه به گمونم حمله هم کنن از بس که هار و تکامل نیافتن من خیلی سعی میکنم ارامشو حفظ کنم اما واقعا نمیتونم به خودم میگم شاید حرفه ای تر شمو بیشتر بشینم وضعیت بهتر شه ولی میترسم تااید همینطور بمونم