2777
2789
عنوان

بیاین از سوژه های عروسیتون واونایی ک خودکشی کردن وسط تعریف کنید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو شوهرم داشتیم میرقصیدیم ‌شاباش‌میگرفتیم‌خواهر شوهره اومد یه دفه دوتا دستای شوهرمو گرفت روبروش رقصید منم هویچ حساب کرد منم رومو کردم اونور رقصیدم این صحنه تو فیلم واقعا دیدنیه🤣🤣🤣

من بچه بودم ..انچنان بچه هم نبودم کلاس پنجم بودم 🤥🤥🤥عروسی پسر عموم بود خب رژ سیاه زدم خدا از دختر عمم نگذره مال اون بود خودش نزد منو ترغیب کرد بزنم ....حالا هر کی رد میشد بهم نگاه میکرد میخندید 😫😫میرفت آخر داداشم منو نگاه کرد کلی خندید گفت برو بشور آبرومونو بردی حالا تصور کنید چادر سرم بودا رژ سیاه 😂😂😂وای یادم میوفته میگم چه اسکولی بودم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

واایی لعنتی یه لحظه تصورت کردم همچین تو فاز عاشقانه و رومانتیک باشی با ناز و عشوه یهو لباست آتیش بگی ...

من اصن فاز رمانتیک نداشتم اون شب

مث بچها می‌پریدم میرقصیدم فقط 

خیلی حال داد

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

داداشم واسه پسرش دو تا عروسی گرفت یکی تهران که فامیل عروس بودن یکی شهرستان که فامیل خودمون هستن تو هر روش حال من گرفته شد تو تهران از در تالار اومدم خوردم زمین پام پیچ خورد دیگه تا آخر عروسی  نشسته بودم فکر کنم خانواده عروس گفتن عمه ش خودشو میگیره من فقط پسر دارم عروسی شهرستان هم خیلی ناگهانی بد حال شدم افت فشار دارم گاهی که عصبی بشم ایندفعه شاید از هیجان بود یا خسته راه بودم همش یه گوشه دراز کشیده بودم کلا فکر کنم توفیلمشون نباشم البته خوش بحال عروس

.