2777
2789
عنوان

بیاین از سوژه های عروسیتون واونایی ک خودکشی کردن وسط تعریف کنید🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 62 پست

یه عروسی بودم

موقع خروج داماد که عروس همراهی میکنه و هم می‌بوسند 

خواهرداماد این زحمت خطیر رو کشید!

چقدر داماد رو بغل کرد بوس کرد

اون لحظه خودش رو کشت!

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیش ماهه پیش عروسیم بود 🤭🥰 تو تالار خواهرم خورد زمین دستش ورم کرد 😐😂خیلی نگرانش شدم همش میرفتم کنارش حالشو میپرسیدم ولی الان یادم میوفته خنده ام میگیره بش لعنت بت😂🤦🏻‍♀️آخه اونجا جای قردادن بود

حتما میگفتن نگا خوشحاله ک یکی گرفتش🤣

هر چی پشتم خوردن نوش جونشون🤣

من ک برگردم عقب لازم بپر بپر میکنم خیلی خوش گذشت بهم 🤣 ولی آخر لباس عروسم آتیش گرف

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
خوشم میاد از این ادمای پر انرژی😍مجلس و گرم میکنن

جاریم موجیه همیشه اینجور نیست یبار پرانرژی و یبار گوشه گیر

من خودم نمیرقصم تو مجالس اما همه دورم جمع میشن حرف میزنیم میگیم میخندیم ولی اون شب جاریم دست بردارم نبود اینقدر منو اورد وسط به نفس نفس افتادم😂

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

وای چرا لباست آتیش گرفت

شمع وارمر سفره عقد

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔