موقع خروج داماد که عروس همراهی میکنه و هم میبوسند
خواهرداماد این زحمت خطیر رو کشید!
چقدر داماد رو بغل کرد بوس کرد
اون لحظه خودش رو کشت!
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیش ماهه پیش عروسیم بود 🤭🥰 تو تالار خواهرم خورد زمین دستش ورم کرد 😐😂خیلی نگرانش شدم همش میرفتم کنارش حالشو میپرسیدم ولی الان یادم میوفته خنده ام میگیره بش لعنت بت😂🤦🏻♀️آخه اونجا جای قردادن بود
من ک برگردم عقب لازم بپر بپر میکنم خیلی خوش گذشت بهم 🤣 ولی آخر لباس عروسم آتیش گرف
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔