2777
2789
عنوان

نمیدونم طلبیده شدم یانه ؟خیلی دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 20 پست
خیلی دوست داره باهاش برم میگه اگر تو نیای منم نمیرم ،میگه زیاد زیارت نمیرم تو هتل میمونم  چندبا ...

خوشبحالت چه شوهرخوبی داری شوهرمن ازبس روبچه هاحساسه نمیذاره هیچ جابدون خودش ببرمشون خسته ام کرده 

میدونی دوتا بچه تو سن کم یه خرده سخت میشه برات به هرحال هرچه قدر هم همسایه بگه کمک می کنه بازهم غریبه س و مسئولیتی نداره کربلا هم مثل مشهد نیست که تنها کارت این باشه بری حرم و بیای نجف می رید کاظمین مسجد کوفه اینا همه رفت و آمد داره و سختی خواهری دوستی شخص دیگه ای و پیدا کن علاوه بر همسایه کمک حالت باشه یه نفر کم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت چه شوهرخوبی داری شوهرمن ازبس روبچه هاحساسه نمیذاره هیچ جابدون خودش ببرمشون خسته ام کرده&nbs ...

شوهر منم خیلی رو بچه ها حساسه مخصوصا دخترم ولی نمیدونم چرا ایندفعه برا کربلا مخالفت نکرد همش میگه خودت تصمیم بگیر 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
میدونی دوتا بچه تو سن کم یه خرده سخت میشه برات به هرحال هرچه قدر هم همسایه بگه کمک می کنه بازهم ...

قرار بود مامانم بیاد ولی نشد و نمیتونه باهام بیاد کس دیگه ای هم ندارم که بیاد باهام بچه نگه داره

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
شوهر منم خیلی رو بچه ها حساسه مخصوصا دخترم ولی نمیدونم چرا ایندفعه برا کربلا مخالفت نکرد همش میگه خو ...

پس عزیرم واقعاطلبیده شدی...رفتی اونجاعزیزم منویادت باشه بهش بگومنم طلب کنه خیلی دلم هواشوکرده

پس عزیرم واقعاطلبیده شدی...رفتی اونجاعزیزم منویادت باشه بهش بگومنم طلب کنه خیلی دلم هواشوکرده

انشالا اگر رفتم حتما یادم میمونه اگر رفتنی باشم تا دوهفته دیگه میریم