2777
2789
عنوان

من تازه وارد هستم ❤ فقط یه سوال

126 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیزم

یه سوال داشتم

تجربه ی شما راجب صحبت کردن با همسر چیه؟

یعنی آیا میشه با صحبت نظر همسر رو واسه یه چیزی تغییر داد؟

اگر بله مثلا در چه شرایطی ؟ 

سوال دوم: 

به نظر شما وقتی وضع شغلی و اقتصادی یک مرد خوبه اخلاقشم بهتره ؟ 

چون همسرم دغدغه ی شغلشو داره شدید ، میخوام بدونم اگر اون حل شه ممکن هست رو اخلاقشم تاثیر بزاره

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

قطعا شرایط شغلیشون تاثیر داره .. مردا سر موضاعت اقتصادی و کاری شدیدا بهم میریزن و رو اخلاقشون اثر داره

راجب حرف زدنم آره بنظر من با حرف زدن درست و صحبت کردن همه چی ممکن میشه‌ ولی اکثریت ماها حرف زدن درست رو تو تایم درست بلد نیستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا با سیاست میشه تغییر نطر داد،مثلا همسرم گفت تو زودتر برو تهران منم پنج شنبه چوناضافه کاریه حداقل تا ظهر باشم شب میام پیشتون،گفتم بابا یه عمر کارمیکنی،بی خیال،حیف نیست شب یلدا پیش بچت نباشی،اینا خاطرس وبه باد میمونه و...پنج شنبه مرخصی بگیر وبیا،خلاصه اکی شد

جواب سوال اول. بسته به نوع بیان داره. طرز گفتن خیلی مهمه.

جواب سوال دوم. بله حال و هوای آقایون شدیدا به جیبشون بستگی داره وقتی دغدغه اقتصادی نداشته باشن خیلی خیالشون راحت تره و آرامش بیشتری دارن