2777
2789
عنوان

خونه مشترک با خوانوده شوهر

418 بازدید | 38 پست

سلام میشه راهنماییم کنید 

ما توی زمین پدرشوهرم خونه ساختیم ، هیچ مدرکی ازش نگرفتیم ،با پدرشوهرم قهر بودیم ی مدت ،تازه آشتی کردیم 

ب همسرم چ جوری بگم ک پیگیر شه بزنن بنامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پیگیر شو بزنن به نامت دیگه رودروایسی نداری با همسرت که

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

اگه بگین اونا یا بقیه ی بچه ها می‌گن زمین مال ما هم هست و باید پول زمینو بدین

ولی می‌تونید بگین می‌خواین برای خونه اتون سند بگیرید ولی توی سند قید می‌شه که شما از ساختمان زمین دارید

و اینجوری حداقل پولی که برای ساختن خونه اتون خرج کردید به نامتونه اما زمینش به نامتون نیست اینجوری نه اونا می‌تونند بگن نه و هم اینکه شما ادعای مال دیگران رو نکردین که بخوان سنگ بندازن جلو پاتون بعدم که کار راه افتاد حالا به پدرشوهرتون بگین زمینم بیاره تو سند شاید اون موقع تو جَوِش باشه قبول کنه و بقیه هم نه نیارن همسرتونم روش بشه بره دنبال کاراش شما هم عروس بده نشی 

از آینه بپرس نجات دهنده ات را