2777
2789
عنوان

مامان ۶ تا وروجک

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 98 پست
به نظرت اوضاع خیلی از کنترل خارج می شه؟ البته رو مامانم و خواهرم  تا ۵ سال آینده زیاد حساب کردم

من خودم 3 تا دارم 9 ساله و 6 ساله و 1/5 ساله

خیلی سخته چون توی شهر غریب هستم و کمکی ندارم

امسال هم که کلاس اولی دارم و دیگه واقعا وقتم خیلی گرفته میشه

منم تا بتونم صبورم اما دقیقا هفته قبل از پری خیلی مامان بدیم خودم قشنگ می فهمم 

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم میخواد دوباره باردار بشم ولی چون اضافه وزن دارم از سونو رفتن ها میترسم 😥😥😓😓😓

چرا منم اضافه وزن داشتم مگه سونو چیه

دلم گرفته ای دوست.هوای گریه بامن.گر از قفس گریزم. کجا روم؟کجا من؟کجا روم که راهی به گلشنی ندارم.که دیده برگشودم به کنج تنگنا من. نه بسته ام به کس دل. نه بسته دل به من کس.چو تخته پاره برموج رها رها رها من.زمن هر آنکه او دور چو دل به سینه نزدیک.به من هر آنکه نزدیک از او جدا جدا من. نه چشم دل به سویی. نه باده در سبویی . که تر کنم گلویی به یاد آشنا من.ز بودنم چه افزود؟نبودنم چه کآمد؟که گویدم به پاسخ که آمدم چرا من؟ستاره ها نهفتم درآسمان ابری. دلم گرفته ای دوست. هوای گریه با من
فقد گزینه اخر 😂😂😂 ملاقه ب دست در حال دویدن دنبال وروجکا و فحش دادن ب زمین و زمان 😂😂😉

😁😁

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
گلم شما همه تاپيكات در مورد بارداري تاپيكم داري از ناخواسته بوده روش جلوگيريت اشتباهه خوب گلم.. م ...

اره من رکورد بارداری رو زدم الآن حالم خوبه چون خیلی چیزها رو پذیرفتم من اولین بچه رو خواسته باردار شدم خودم خواستم دومی رو قرص خوردم اما با وجودی که  حتی یک روز هم فراموش نکردم باردار شدم سومی رو با ای یو دی ..... باردار شدم منم دیدم فقط دارم به خودم آسیب می زنم همه روش های پیشگیری رو گذاشتم کنار فقط یه کار بد کرد یه بنده خدایی بهم گفت تو که هی باردار می شی بیر کلومیفن بخور حداقل احتمال دختر شدنش بره بالا منم کلومیفن خوردم و روز ۱۲ رفتم سونو واژینال که گفت ۴ تا فولیکول خوب داری احتمال بارداری بالاست رفتم اقدام و بعد که از بتا دادم احتمال چند قلو یی داد اما خب رفتم سونو ۸ هفته تشکیل قلب گفت فقط یکی از جنینات قلبش می زنه دومی و سومی تشکیل شدن اما کیسه اولی خالیه و جنین رو نمی بینم دومی اما جنین داره قلب دو نمی بینم قرار شد پنج شنبه این هفته برم برای تعیین وضعیت اون دوتا دیگه اما خودم از خدا می خوام هر سه تاشون رو بهم بده و این تاپیک رو زدم که هم به خودم هم به تموم اون عزیزانی که از اقوام بسیار نزدیکم هستن و به شدت پیگیر تاپیکام و مطمئنم این تاپیک تا ته می خونن بگم من عاشق بچه هامم و اگه خدای نکرده فردا برم و بفهمم اون دوتا وروجک دیگه قلبشون تشکیل نشده قلبم می شکنه و واقعا آسیب روحی می بینم و تشکیل نشدن قلبشون اصلا به معنی لطف خدا در حقم نیست

من عاشق وروجک هامم و عاجزانه از خدا التماس می کنم سه تا تو راهی هام رو با هم سالم سالم سالم تو بغلم بذار

نه خب با موتور اینور اونور نمی ریم خدا رو شکر از نظر اقتصادی مشکلی نداریم روبراهه عالی نیست اما روبر ...

وای عزیزم خوش به حالت 

خدا حافظ خودت و بچه هات باشه 

ماشاالله برنامه ریزی خوبی داری برای زندگی ،مطمئن باش خدا هم کنارته

مطمئنم مادر خوبی هستی که خدا تو رو لایق دونسته و ۶ تا دست گل بهت داده 🙂

من هم این روزا داشتم به سومی فکر میکردم دوست دارم ولی میترسیدم ،،با دیدن تاپیکت قوت گرفتم خدا خیرت بده 

من متولد ۶۷ هستم دخترم ۱۴ سالشه پسرم ۹ سالشه فکر کنم اونا هم بتونن کمک حالم بشن 

اره من رکورد بارداری رو زدم الآن حالم خوبه چون خیلی چیزها رو پذیرفتم من اولین بچه رو خواسته باردار ش ...

هيمشه خوب باشيد..فكر كنم

يكم توهم داريد

فاميلا چه جوري قراره شمارو شناسايي كنند😀

شما چهارمب رو اقدام كردين پس..بايد توبكتومي ميكردين 

💕

فقد گزینه اخر 😂😂😂 ملاقه ب دست در حال دویدن دنبال وروجکا و فحش دادن ب زمین و زمان 😂😂😉

باور کن اینطوری نیست عشقم

زندگی من افتضاح نیست عاشقونه

فقط یه بخش بد داره می دونی چیه ؟

من گاهی خسته می شم گاهی مریض می شم گاهی کلافه می شم چون آدمم

ولی بديش اینا نیست بديش اینجاست که تو خیابون که راه می رم حرف های خوبی نمی شنوم.

برای پسرای پشت همم یه کالسکه دوقلو گرفته بودم ‌ و اون دوتا نو کالسکه هستن و اولی خودش راه می ره

اندازه موهای سرم اینجوری که بیرون می رم حرف می شنوم که تنظیم پاس نکردی؟ به شوهرت پیاز نده. چه می دونم گرمی نخور و از این حرفها ...

هيمشه خوب باشيد..فكر كنم يكم توهم داريد فاميلا چه جوري قراره شمارو شناسايي كنند😀 شما چهارمب رو ا ...

نه عزیزم می شناسمش و منو می شناسه بارها برای هم پست گذاشتیم نگران اونش نباش