2777
2789
عنوان

رفتار بچگانه شوهرم 😐

1011 بازدید | 23 پست

دوستان رابطه منو شوهرم خوبه خداروشکر یعنی فق یسری بحث های الکی هست ک خراب میکنه و اونم مقصرش شوهرم هس . نمیدونم چیکار کنم واقعا اذیت میشم 

مثلا به شوخی ها از لحاظ خودش شوخی کرده . 

میگ این شلوارم شسته شده اس میگمش ن هنو ننداخته لباسشویی پرت میکنه میگ عا کی شستی . یا خونه رو من همیشه مرتب میکنم سلیقه به خرج میدم همه چی چیده شده اس ولی این موقعه هارو نمیبینه تا یخورده خونه بهم بریزه ک خودش خیلی شلخته اس لباساش وسط حال میکنه ظرف کثیف میکنه و باعثش خودشه میگ آره کی کاری کردی تو همش حرف هایی میزنه ک دل آدمو میشکنه .. همش میخاد حرصمو دربیاره عکس العملی نشون ندم بازم ادامه میده میگ میدونم ک سکوت کردی ولی داری میسوزییییی اگ جواب بدم منم جواب دادنم بد نی کم نمیارم اگ بخام بحث کنم ولی بازم میگ هااا سوختی ک داری جواب میدی من دیگ میمونم چیکار کنم یا برم خودمو با کاری مشغول کنم باز میاد سمتم اذیت میکنه . کلا همه کار میکنه واسه اذیت و حرفاش ولی سریع پشیمون میشه معذرت خواهی میکنه کلی حرف قشنگ ولی من دلم رازی نمیشع میگمش معذرت خواهی میکنی دیگ تکرارم نکن خوشم نمیاد از این حرفات آدم شوخی میکنه طرف مقابلش بخنده ن چرت بگی ناراحت کنی .

میخام ترک کنه این بچه بازیاش یعنی حالت پخته تر بگیره ☹️😂 چیکار کنم؟

‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!

بهترین روش بی محلیه

هرچی گفت اصلا توجه نکن

هندزفری بذار تو گوشت

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ تا بچه دارم یعنی اگه شوهرم بگه چرا خونه تمیز نیست جرش میدم. بسکه اعصابم داغون شده.

و اینکه من در حد توانم کار میکنم و اینو وظیفه خودم نشون ندادم بهش.

ولی خونه همیشه مرتبه. شاید تمیز نباشه ولی همه چیز سرجاشه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بهترین روش بی محلیه هرچی گفت اصلا توجه نکن هندزفری بذار تو گوشت

میترسم بیشتر بی محلی کنم و براش عادی بشه یعنی به رفتارش پی نبره یا ترک نکنه .

اجی تو فرض کن هندزفری هم بذارم میاد پیشم از گوشم در میاره همه جوره کلافه میکنه میخنده بت 😐😂

بزارش بپزه تا پخته بشه حواست باشه نسوزه

چه لوس

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
فایده ای نداره خواهر... من شوهرم عادت به گوزیدن داره... خسته شدم از کارش 🥺 همیشه تکرار عادت های بدش ...

الهی خو